| Антивируси... | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Антивируси... Пет 07 Aвг 2009, 16:37 | |
| џабе, имам барано ама се како невалидни ги покажува. Овие од касперски ептен имаат јака заштита | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Антивируси... Пет 07 Aвг 2009, 14:00 | |
| - Nikolaj напиша:
- не го имам видено на форумов скоро, па кога ке се уклучи ке ја види пораката
Иди на странава www.katz.cd таму би требало да има се што ти треба. Јас од таму се симнувам а и лиценцирано е се до сега што сум симнал. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Антивируси... Пет 07 Aвг 2009, 13:54 | |
| не го имам видено на форумов скоро, па кога ке се уклучи ке ја види пораката | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Антивируси... Пет 31 Jул 2009, 13:22 | |
| Исконтактирај со maister едно време мислам дека ми спомнуваше некакви лиценци за касперскиот антивирус. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Антивируси... Пет 31 Jул 2009, 00:33 | |
| дали некој знае каде можам да најдам лиценца за касперски оти ми поминаа тие 30 дена и сега немам никаков антивирус | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Антивируси... Сре 03 Јун 2009, 23:55 | |
| Касперски и NOD32 а за сум задоволен до одредена мера бидејки имам видено вируси кои не се детектирани ни од двата програма | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Антивируси... Чет 04 Сеп 2008, 20:38 | |
| Па ќе се проба све и свашта, па ќе се најде нешто компатибилно! | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: ццццццц Чет 04 Сеп 2008, 14:39 | |
| Касперски е најдобар Денес со го инсталирав касперски 2009 тотал протекшн - и незнаете што се ми најде. Пред тоа го имав авира, нод, и сега можам да потврдам дека касперски е најдобар, сега РС-то ми работи многу побрзо | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Антивируси... Чет 04 Сеп 2008, 10:31 | |
| Јас го имам McAfee security center! ништо неможе да влезе, дури има и SiteAdvisor! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Антивируси... Чет 04 Сеп 2008, 03:58 | |
| НОД32 го добив со компот кога го купив мислам.. или брат ми го ставил незнам али закон е никој и нисто не ме чепка :D | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: antivirus Сре 03 Сеп 2008, 14:51 | |
| Па до сега имам сменето многу Антивируси, а најзадоволен сум од КАСПЕРСКИ, кога го имав него немав ниту еден вирус во компјутерот (најверојатно - барем не ми кочеше и сл.)
Инаку во листата на најдобри антивируси се вбројуваат:
- КАСПЕРСКИ - БИДДИФЕНДЕР - НОРТОН
А исто добар е и АВИРА | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Антивируси... Сре 03 Сеп 2008, 11:01 | |
| Кој Антивирус го користите и дали сте задоволни од него? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Антивируси... | |
| |
|
| |
| Антивируси... | |
|