FICO Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 6 Години : 32 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Омилен екстремен спорт! Нед 14 Сеп 2008, 23:19 | |
| Не, не, благодарам. Со оглед на тоа што имам фобија од височина, а пола екстремни спортови вклучуваат височина, љубезно ќе ја одбијам можноста да испробам некој таков:). | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Омилен екстремен спорт! Саб 06 Сеп 2008, 01:05 | |
| А би сакал да рипнам од авион со падоран! Сигурно би било јако! | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Омилен екстремен спорт! Пет 05 Сеп 2008, 15:32 | |
| Банџи ми е возбудливо ама тешко дека срцево мое би го поднело тој скок | |
|
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Омилен екстремен спорт! Пет 05 Сеп 2008, 15:06 | |
| Паааааа параглајд е cool! | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Омилен екстремен спорт! Сре 03 Сеп 2008, 11:23 | |
| Јас сум повеќе за mountbike и грендање со ролерки!
А виеееее.... | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Омилен екстремен спорт! | |
| |
|