| Денеска на вести.. | |
|
+4GoldenBoy Barbie Шеќерче °•MoonLight•° 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Саб 05 Сеп 2009, 19:32 | |
| Денеска имало и железничка несреќа во тетовско | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Саб 05 Сеп 2009, 19:22 | |
| Леле на вести ништо друго нема освен ова за бродот | |
|
| |
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 21 Aвг 2009, 03:49 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- Ужас, ужас, ужас
Девојчето е пронајдено во бунар кој бил во дворот на нивната куќа. мајката си го убила сопственото дете. Ангела ја видела во кревет со швалерот и за да не каже на другите, ја однела кај бунарот и ја фрлила.
ТРАГЕДИЈА!!! Еееееее почна да ми се повраќа кога слушнав за ова.. Ма за таквите НЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. Туку смртна казна и тоа некој постепено да ги измачуваа да си ја посакуваат сопствената смрт. Едвај да чекаат да умрат. ПСИХОПАТИ. Може и подобро девојчето што е на оној свет и така верувам дека имала никаков живот покрај мајка ПСИХОПАТ. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Чет 20 Aвг 2009, 23:05 | |
| Ужас, ужас, ужас
Девојчето е пронајдено во бунар кој бил во дворот на нивната куќа. мајката си го убила сопственото дете. Ангела ја видела во кревет со швалерот и за да не каже на другите, ја однела кај бунарот и ја фрлила.
ТРАГЕДИЈА!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Сре 05 Aвг 2009, 20:36 | |
| Тоа малото девојче Ангела што го нема никаде повеќе од една недела... Нели е малку сомнителна мајката на девојчето? Некако чудно ми е се ова... Двапати е викната на испрашување во полиција во рок од една недела... хм.. Може се лажам ама се ми мириса дека мајкава знае што е со девојчето. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Вто 04 Aвг 2009, 18:31 | |
| можам да замислам кои се тие "луге" | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Вто 04 Aвг 2009, 18:29 | |
| - Nikolaj напиша:
- а се знае ли кој е тој што се правел проблеми?
Се претставувале како инспектори, кажувале само име... Со себе не носеле никаков документ дека имаат право да ги бркаат луѓето од таму. И се заканувале дека насилно ќе ги иселат камеприте со багери на вести кажаа убаво дека секој си има право да си кампува таму, нема никој право да ве истера од таму... тоа е државно земјиште и уште не е донесен никаков закон за наплата за користење на земјиштето. така да торемозери искористете додека не се плаќа и ако некој ве брка барајте си писмен документ. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Вто 04 Aвг 2009, 18:22 | |
| а се знае ли кој е тој што се правел проблеми? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Вто 04 Aвг 2009, 18:18 | |
| Денеска на вести се изнагледав:
Има нова белодромна чума, евакуиран е еден кинески град. Смртта настапува во рок од 24 часа. Не сум сигурна колку жртви има и колку заболени.
Има нов вирус на сида
на велешко им правеле проблеми на камперите... им се заканувале дека насилно ќе бидат истерани од таму,а тоа не било законски... камперите слободно си можеле да кампуваат... | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Чет 23 Jул 2009, 14:02 | |
| - GoldenBoy напиша:
- Најлошото што го слушнав за денес е тоа дека ќе биде ептен жешкоооо!!!
А слушнавте ли за тие албанците што се пресметале и едниов го полеал другиов со бензин и жив го запалил Значи какви суштества не опкружуваат тоа е катастрофа Да беее... Во Кондово... ц ц ц Тоа е тука блиску до Ѓорчево мое Немам зборови | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Чет 23 Jул 2009, 13:36 | |
| Најлошото што го слушнав за денес е тоа дека ќе биде ептен жешкоооо!!! А слушнавте ли за тие албанците што се пресметале и едниов го полеал другиов со бензин и жив го запалил Значи какви суштества не опкружуваат тоа е катастрофа | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 17 Jул 2009, 23:39 | |
| Леле колку жално ејјј... Сигурно слушнавте за двете дечиња што вчера се удавиле во преспанското езеро. Денеска е најдено телото на второто детенце. И за трагедијата да биде УШТЕ ПОГОЛЕМА братот на едното од децата умрело на ист начин и во истото езеро пред 9 години... ах... Се прашувам сега што ќе им е живот на родителите? Се потресов... каква трагедија... жално, жално... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 23 Јан 2009, 23:17 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Сре 15 Окт 2008, 18:31 | |
| кај мене во маало имало киднапирање,уцени и малтретирање на 50 годишен човек!а најтрагично киднаперите ги познавам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Вто 14 Окт 2008, 20:49 | |
| Дефинитивно за смртта на Тоше е обвинет неговиот пријател (возачот) Се чека судењето, тоа е вистината НО мене ми е жал за човекот. Неможам ни да замислам како психички се носи со сето она што се случи, уште и лишувањето од слобода. Толку треба да го дотолчи. Жално но закони си се закони, против нив не се може. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 26 Сеп 2008, 00:22 | |
| Кажаа дека законот за прекршоци почнал да делува откако биле издадени се вкупно 1.240 платни налози, од кои 13 платни налози се платени.
Така треба само строго!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Сре 24 Сеп 2008, 20:01 | |
| Кажаа дека во Битола средното музичко училиште ќе се вика Тоше Проески | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Сре 17 Сеп 2008, 10:53 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Нед 14 Сеп 2008, 21:47 | |
| Па и не само денеска,веќе секојдневи стана. малтретирале 19 годишна битолчанка,ја тепале и ја дригирале.
Педофилија,насилство и сл.секој ден на вести | |
|
| |
Imhotep Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 46 Години : 35 Локација : Ново Лисиче Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Нед 14 Сеп 2008, 03:31 | |
| Па и треба да се пази идиотот Хуго Чавез. Многу му збори устата, ништо чудно да го атентираат. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 12 Сеп 2008, 16:54 | |
| Кажаа дека се спремало државен удар во Венецуела и дека сакале да го убијат Претседателот на Венецуеала! | |
|
| |
Imhotep Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 46 Години : 35 Локација : Ново Лисиче Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 12 Сеп 2008, 15:52 | |
| Имало многу бури до сега, а ќе има и понатаму ама ќе преживеат. Јбг тоа е недостатокот кога сакаш да живееш блиску до брегот. Ние тука како си немаме проблеми со Вардар. ;) | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| |
| |
Imhotep Тормозче
| Предмет: Re: Денеска на вести.. Пет 12 Сеп 2008, 03:26 | |
| Не гледав денес баш вести, иако знам понекогаш да видам што ќе кажат. Денес единствено приметив дека е 7 - годишнина од нападите врз кулите близначки во Њу Јорк и по тој повод денес бил промовиран некој меморијален споменик. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Денеска на вести.. | |
| |
|
| |
| Денеска на вести.. | |
|