| Во весник пишува.. | |
|
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Вто 06 Јан 2009, 14:11 | |
| Вчера прочитав дека некој Руски претскажувач кажал дека во Америка ќе избиело граѓанска војна заради настанатата економска криза и дека потоа Америка ќе се распаднела на 6 дела, при што Аљаска пак ќе си ја земеле Русите.
Баш сакам тоа да го видам, зашто ептен американциве си го пикаат носот кај што не треба! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Пон 15 Сеп 2008, 20:24 | |
| Владата нема да дозволи продажба на дел од алкохолните пијалаци по 19 часот. Значи ќе пиеме Пивоооо "Ова вчера го потврди министерот за економија Фатмир Бесими на средбата со жителите во скопското село Јурумлери. Бесими ги сослуша поплаките на жителите кои, меѓу другото, побарале во нивниот крај да се одложи времето до кога може да се продава алкохол, особено пиво. Оваа идеја ја поддржал и претседателот на Месната заедница, Петар Божидар, велејќи дека алкохол треба да се продава барем до 20 часот, бидејќи секој не може да си дозволи пиење во селската кафеана." Извадок од весник | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Нед 14 Сеп 2008, 18:03 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Нед 14 Сеп 2008, 18:02 | |
| До средината на нареднава недела...хм..а после? Ако пак пукне сонцето ќе биде интересно. Времево е заникаде | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Нед 14 Сеп 2008, 17:58 | |
| Од денес Македонија но и Балканскиот полуостров ги зафаќа студен бран.За време на викендов и во почетокот на следната недела ќе преовладува променливо облачно и нестабилно време со дожд и грмежи.
Утре попладне се очекуваат поинтензивни врнежи проследени со умерен до засилен јужен ветер. Температурата во наредните денови ќе опадне за 10 до 14 степени.Можни се дури и првите врнежи од снег во повисоките предели од Балканот. | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Во весник пишува.. Пет 12 Сеп 2008, 12:59 | |
| Дека имало некој од ДАнска Македонец кој пеел Death Mettal и тоа за Македонија хахахах слушнав некои песни од него многу се закон!!! хахах | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Во весник пишува.. Сре 03 Сеп 2008, 13:50 | |
| Што занимливо читнавте во весник?
Последната промена е направена од °•MoonLight•° на Чет 10 Сеп 2009, 17:11. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Во весник пишува.. | |
| |
|
| |
| Во весник пишува.. | |
|