| Што може да ви го разубави денот ? | |
|
+5Nikicka Шеќерче GoldenBoy °•MoonLight•° gjoka 9 posters |
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пон 10 Aвг 2009, 15:39 | |
| Еден добар сон, ама не такви глупави што ме опседнуваат во последно време. Се некој мачни сонови сонувам. Без никаква логика, без врска, измешани, ништо со ништо не се поврзува. Де во денешно време, па со примеси од минатото па нешто како од иднината.. ма глупости невидени. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пет 07 Aвг 2009, 12:00 | |
| Еден голем собир со другарчињата кој денес ни е закажан | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пон 03 Aвг 2009, 18:14 | |
| ммм некој да ми донесе во моментов 1 кг БЛАГО | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пон 03 Aвг 2009, 15:47 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 30 Jул 2009, 20:55 | |
| Да ми се врати Туфка | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Нед 05 Jул 2009, 17:25 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Нед 05 Jул 2009, 17:18 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| |
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 02 Jул 2009, 18:38 | |
| | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 02 Jул 2009, 17:59 | |
| Да ми речат имаш услов за трета :-) | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 02 Jул 2009, 15:44 | |
| prosetka. . .bilo kade. . | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 02 Jул 2009, 14:29 | |
| убавово временце да си најдам работа и да е покрај мене и сестра ми и ке бидам целосна | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Саб 27 Јун 2009, 05:26 | |
| - Niki напиша:
- Месечинка напиша:
- Ама баш НИШТО, ни сакам некој да ми го разубави ни па ќе дозволам некој да ми го уништи.
Никој и ништо живо не ме интересира. ееее не викај така, зар пријателите и личноста што ја сакаш не ти го разубавува денот? Понекогаш сум толку извадена од кожа од сите нив (па ова е еден од тие таквите денови) | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пет 26 Јун 2009, 22:18 | |
| - Месечинка напиша:
- Ама баш НИШТО, ни сакам некој да ми го разубави ни па ќе дозволам некој да ми го уништи.
Никој и ништо живо не ме интересира. ееее не викај така, зар пријателите и личноста што ја сакаш не ти го разубавува денот? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Пет 26 Јун 2009, 16:44 | |
| Ама баш НИШТО, ни сакам некој да ми го разубави ни па ќе дозволам некој да ми го уништи. Никој и ништо живо не ме интересира. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Вто 02 Јун 2009, 01:03 | |
| Кратки спецификации за Хубабуба
-Безнадежен случај кој се задоволува со лечење комплекси на не што ке стигне.
-Се скара со Даниел па со мене па гледам дека и со Месечинка се скарал но се смириле а гледам дека за влакно ке пукнел кавга со уште 2ца други но тие попуштиле и го напуштиле форумот без расправии. Тоа се 5 луге (СО 5 ДУШИ) па "човек" што се кара со сите не треба да биде на слобода туку заклучен во некоја институција под надзор.
-Се што ке му кажам истото го повторува како папагал но демек дека јас сум тоа хахахахаха каков неинтелегентен будала што не знае да каже нешто (а нема ни што да каже)
-Интелегенцијата му е еднаква со бројот на годините
-Не знае како да се однесува со луге а камо ли со девојка. Се носи ли девојка на вештачко езеро и на горештината да спие во шатор кој е нај небезбеден ц ц ц ебати фраерот, на видиковец, и во мегдоналс (изживеана работа пред 12 години) ц ц ц ц. Абе да имаше малце повеке памет ке се угледаше на другите фраери.
-Гледам се фалиш со некоја канта телефон од 2004-2005год.хахахаха, види што имам јас Нокиа Н97. Ај не е битно тоа.
-Како што кажав во еден пост, подбуцнат од една личност која е џелна за присвојување на туги заслуги и титули, титулата и беше дадена на неа. Пф јаката титула хаха на фрее форум. Јас сум Администратор на големи форуми, а не на форум со 4 луге и кој копира од кајгана теми и нонстоп некој се банира.
-Јас одамна се канам да го напуштам форумот уште од крајот на август ама ај од жал оти и така јас пишев највеке, ама не се издржуваат тортурите на будал човек советуван од уште 1-2 како него.
-за суратот не коментирам оти гревота е да се коментира за тоа НО има и тоа колку да се збори, само ке кажам тоа што смеам а тоа е нај неважното дека имаш селски изглед и невоспитан изгледаш по сурат.
-Психички емотивно незрела личност кој не знае да цени дуѓ труд и заложба и враќа со лошо ама лошо ке го снајде оти што правиш на тие што ти помагаат тоа ке те снајде -ЕГО МАНИЈАК
-алчен и себичен
-Сака да биде главен kуp во се.
-Мастика со вкус на лаjнo.
-Ретардирана будалетинка.
Е со овие карактеристики гледам дека "далеку ке стигнеш"
_________________________________________________________________________________________________________________________
-Лажливa -Емоционално незрелa -Без домашно воспитање -Егоисткa (Его манијачкa) -Маминa и татинa мазa и пре разгаленa до бескрај и страшно се нервираат ако некој друг не им ги трпи глупостите -Злобнo гомцe и единствено е озбилнa во својата лукавост но не и во нешто друго. -Лицемеркa, се праваи добра и ти се улизува најчесто со пораки и по некое време си го покажува лицето -Опасна за околината поради НЕРЈЗИНИОТ хистеричен однос, премногу избувлива и покажува сила -Од чиста мира ке те чепне и ке се самовозбуди и ке почне да плаче како демек била повредена и навредена (малоумна и болна) -Лакома и себична -Сака да зема од други и да си присвојува за себе, и секогаш сакаат да наштетат -Ке види нешто од друг и одма и го прават истото но спротивно (кради финти) -пре горда и ненормален однос
Овие особини ме иритираат а особено кога една личност ги има баш сите 13 особини, и бројката 13 им одговара.Вакви нејкам ни преку интернет да сретнам а камо ли во живо.... нажалост преку интернет сретнав ваков шлајм со тешка болест која се крие со никот nikicka Најчесто ваквите "женски" се срам за женскиот род и најчесто се сами. Нормално, кој ке ги трпи? Никој а и нема зошто
Заборавив, сакаат да зборат за клиторис (изгледа го сакаат) а не нешто друго
NIKICKA... се е ова точно а најново се покажа дека е точно ова: -Сакаат да земаат од други и да си присвојуваат за себе, и секогаш сакаат да ви наштетат _________________
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:56. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Вто 02 Јун 2009, 01:01 | |
| убаво будење со штотуку направено кафе кое што го шири мирисот низ собата,сочен бакнеж од личноста која што ме исполнува.Со убаво утринско будење цел ден е совршен..... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Нед 15 Фед 2009, 18:59 | |
| Поима немам, нешто тешко ќе ми го разубави... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Нед 15 Фед 2009, 15:46 | |
| НИШТО ни овој ни наредниот ни тој по него.... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Чет 08 Јан 2009, 18:23 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Сре 07 Јан 2009, 17:49 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Сре 07 Јан 2009, 17:05 | |
| денес посебно ме израдува моето шеќерче што ја немав видено повеќе од една недела | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Сре 07 Јан 2009, 15:42 | |
| Тоа што убаво ќе се спремам за утрешното полагање. | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? Вто 06 Јан 2009, 20:52 | |
| сестра ми што после една недела си ја видов си ја саакам многу!после убаво утринско кафенце на тераса(како што беше во село),будење со сочен бакнеж од мојот љубен,убавата празнична атмосфера и само најубавите работи | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што може да ви го разубави денот ? | |
| |
|
| |
| Што може да ви го разубави денот ? | |
|