| Јубилеи!!! | |
|
+4Nightw@lkeR GoldenBoy huBaBuBa °•MoonLight•° 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Пет 14 Ное 2008, 18:13 | |
| А јас па кутрото, што да речам? Незнам само дали повеќе немам време или златниов интернет ме врти како сака . Но, како и да е, навистина секоја чест,за нецели 3 месеци толку постови не е мала работа... И секогаш кога се логирам на форумов гледам кој има од вас двајца повеќе постови, интересно ми е, како натпревар... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Чет 13 Ное 2008, 21:45 | |
| Фала ти многу!!! и не се секирај и ти ќе не стигнеш наскоро! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Чет 13 Ное 2008, 16:11 | |
| јас имам уште мнооогу фурни леб да изедам за да ве стигнам али нема везе алал да ви е на толкавиот број злате и месечинка немам зборови | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Борба и престиж за прво место во највеќе постови (ЧЕСТИТКИ ЗА БРОЈОТ НА ПОСТОВИ) Чет 13 Ное 2008, 13:56 | |
| Еееее Златеееен требаше да ми снема интернет за да ме стигнеш и престигнеш цццц Честито 900 и кусур постови (ќе те стигнам и престигнам кога тогаш) | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Сре 01 Окт 2008, 00:59 | |
| Ајде нека ни е со среќа, па да ни се множат! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Сре 01 Окт 2008, 00:38 | |
| Повеќе од 2.000 постови за само еден месец. Тоа е и повеќе од солидно | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Сре 10 Сеп 2008, 20:10 | |
| Охохоооооооо имаме нешто повеќе од 1.000 мислења.Тоа е за пофалба и за славење Ај нека ни се множат мислењата и новите членови | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Саб 06 Сеп 2008, 00:32 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Пет 05 Сеп 2008, 23:55 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Пет 05 Сеп 2008, 23:52 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Јубилеи!!! Чет 04 Сеп 2008, 17:09 | |
| Форумов за 4 дена (до сега) има 500 мислења вкупно со темите ЕПА НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Јубилеи!!! Сре 03 Сеп 2008, 18:39 | |
| Сите јубилеи и честитки за истите дали број на постови по член или пак вкупниот број на мислења и теми на самиот форум ке си ги објавуваме тука :D | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Јубилеи!!! | |
| |
|
| |
| Јубилеи!!! | |
|