°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Лекување со билки Чет 11 Сеп 2008, 02:35 | |
| Се е убаво што е на природна база ама колку делува??? | |
|
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Лекување со билки Пет 05 Сеп 2008, 14:15 | |
| Максимално го почитувам лекувањето со билки. Баба ми кога бевме мали не шеташе на ридови и шуми во урошевац и собираше билки за домашни лекови баш е cool како алхемичарка хехе | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Лекување со билки Чет 04 Сеп 2008, 15:24 | |
| За овој начин мислам дека е доста ефикасен, лично го имам применето и верувам во него! | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Лекување со билки Чет 04 Сеп 2008, 15:21 | |
| Што мислите за овој начин на лекување и дали некогаш сте го примениле :?: | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Лекување со билки | |
| |
|