| Дали имате мала домашна аптека? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Саб 17 Јан 2009, 15:16 | |
| Имам како да немам... . . Во фиоката која е така наречена домашна аптека има се што не ми треба.. . .
Она што ми треба (кафетин менструал, витамин Ц, аналгин, парацитамол, Б-комплекс и бедоксин)
Реткооооо, ептен реткооооо да начекам... . Парацитамол ај почесто се начекува ама останатото . .. . | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Пет 26 Сеп 2008, 17:35 | |
| Имам ама што ми вреди кога секогаш кога ме боли глава немам аналгин | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Сре 24 Сеп 2008, 16:42 | |
| Баш сега си ја посетувам често мојата домашна аптека! си фатив вирусче! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Сре 10 Сеп 2008, 21:46 | |
| Темава ме потсети на една моја професорка од средно.Имаше една клетва која му ја наменуваше на оној што заслужува а таа беше:Да даде гопод кујната да ти стане аптека. Инаку имам и јас дома една фиока резервирана за аналгин,апчиња за температура,кетонали,бруфени за болка,витамини:Б-6,Б-комплекс и витамин Ц.По некој завој и фластер се наоѓаат и топломер. Во фрижидер попретко и по некое сирупче. | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Пет 05 Сеп 2008, 14:12 | |
| Секако!!! намази лекови сирупи све! мајка ми го напунила фрижидерот и фиоките у WCто со лекови.... ехехехех | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? Чет 04 Сеп 2008, 15:44 | |
| Кај мене дома се наоѓа од се по нешто, апчиња за глава,стомак,температура.... разни завои, фластери и нормално го имам најдобриот анестетик РАЌИЈА | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Дали имате мала домашна аптека? Чет 04 Сеп 2008, 15:37 | |
| можам да кажам дека дома имам цела веледрогерија | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Дали имате мала домашна аптека? Чет 04 Сеп 2008, 15:25 | |
| Наведете го вашиот одговор и доколку имате од што најчесто таа се состои? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дали имате мала домашна аптека? | |
| |
|
| |
| Дали имате мала домашна аптека? | |
|