| Колку часа спиевте денес ? | |
|
+3Шеќерче Aleksandar huBaBuBa 7 posters |
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пон 10 Ное 2008, 00:03 | |
| 7-8 саати ... ич не се наспав | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 18 Окт 2008, 11:29 | |
| 7 саати, ама уште ми се спие! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пет 17 Окт 2008, 19:53 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Чет 16 Окт 2008, 20:20 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Сре 15 Окт 2008, 18:38 | |
| ма колку и да спијам мене никогаш не ми е доста........6 саати | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Вто 14 Окт 2008, 18:21 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пон 13 Окт 2008, 22:10 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Нед 12 Окт 2008, 14:46 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Нед 12 Окт 2008, 12:42 | |
| Пак си спиев 10 саати и ептан добро сум се наспал! | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 11 Окт 2008, 18:35 | |
| како и обично неможам да се наспијам спиев само 7 саати а тоа ми е рекорд во последно време обично спијам мноооогу помалку | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 11 Окт 2008, 17:35 | |
| 9 часа ама ке спиев уште да не ме разбудеше телефонот | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пет 10 Окт 2008, 13:53 | |
| Точно 11 саати и таман ми беше! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Сре 08 Окт 2008, 23:27 | |
| 12 исполнети со многу кашлање и офкање...најлошото спиење | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Сре 08 Окт 2008, 22:35 | |
| 5 и пол часа... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Нед 05 Окт 2008, 17:08 | |
| 14 саати, ептен ми се погоди! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Нед 05 Окт 2008, 16:31 | |
| се убив од спиење денес се заради времево | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 04 Окт 2008, 19:25 | |
| Речиси 12 денеска претерав | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пон 29 Сеп 2008, 15:10 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Пон 29 Сеп 2008, 14:19 | |
| премалку | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 06 Сеп 2008, 00:35 | |
| | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Саб 06 Сеп 2008, 00:10 | |
| 5-6 ахх ми се спие :D :D | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? Вто 02 Сеп 2008, 16:45 | |
| само 7 затоа сега ми паѓа главава на тастатура | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Хммммм Вто 02 Сеп 2008, 16:40 | |
| Мислам едно 10 саати не сум сигурен... | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Колку часа спиевте денес ? Пон 01 Сеп 2008, 19:19 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Колку часа спиевте денес ? | |
| |
|
| |
| Колку часа спиевте денес ? | |
|