| Вашата последна СМС порака | |
|
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Нед 04 Јан 2009, 16:36 | |
| Каква врска има моето доаѓање кај тебе со Кика? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Чет 01 Јан 2009, 21:14 | |
| Ми титкаш мене а во меѓу време уште на 100 души (Огромно недоразбирање кое од кожа ме извади иако беше пишано на шала) | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Нед 30 Ное 2008, 00:19 | |
| " Не те препознавам веќе... ", а во истиот момент добив и уште една: " Срц, нема проблем, anytime.:) ". | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Сре 19 Ное 2008, 18:53 | |
| Ми стигнаа неколку пораки од другарка со која не разговарам пола година, и со која често пати знаеме да се спукаме и по пола година, година пак се смируваме. Ми се пофали дека конечно е среќна и заљубена и дека си има супер врска, а искрено ме радува што го прочитав тоа.Уште повеќе што конечно и дома си се средиле како што треба. Мило ми е за нејзе и мило ми е што ме побара... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Пон 06 Окт 2008, 00:08 | |
| Тепе сапакапам | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Чет 11 Сеп 2008, 02:12 | |
| Рашко да не ме бараш дома дека му реков дека ќе бидам со тебе а јас учам кај едно дете да не излезе дека лажам
-Значи, накратко кажано, другарчево нема положено еден испит за кој неговите мислат дека има положено, па натаму, се е јасно. :D | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Чет 11 Сеп 2008, 01:51 | |
| Чекај...не ми пишувај ништо брат ми седи на интернет!!! (се чудам од што се уплаши толку човеков?Изгледа мислеше ќе пишам нешто што нетреба) | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака Чет 04 Сеп 2008, 23:44 | |
| Добивте 200 денари на вашата сметка :D :D :D пратете празна порака на блаблабла бројот и ке добијете 400 денари..... екстра 200 или така нешто хехе ја избришав :P | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Вашата последна СМС порака Чет 04 Сеп 2008, 17:49 | |
| Која е вашата последна смс порака што сте ја добиле? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Вашата последна СМС порака | |
| |
|
| |
| Вашата последна СМС порака | |
|