| Првиот бакнеж! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пон 29 Јун 2009, 04:50 | |
| Хехехех прв бакнеж ... Ме вративте назад ... Негде 7-8 оделение ... Типот беше фраер се бацивме и после очи не му видов хехехех ... | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пон 01 Јун 2009, 23:14 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пон 01 Јун 2009, 21:46 | |
| Aj малку оф топик ама нема врска Здраво Ники леле не ми се верува некоја надеж Имаме нов член хихихихи ајде стари членови враќајте се во форма еве се најде некој заинтересиран за кутрото наше ТОРМОЗЕЊЕ Јас од срце ти посакувам пријатен престој на форумов и многу многу постови. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пон 01 Јун 2009, 15:52 | |
| Најпрво Здраво на сите. Мојот прв бакнеж беше нешто пред 1во одд. но тоа беше нај обичен бакнеж во обрафче но сепак е прв | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Саб 17 Јан 2009, 15:21 | |
| - GoldenBoy напиша:
- Мене ми беше во 8-мо одд.
И мене и тој бакнеж е незаборавен, по тој бакнеж имав врска од месец ипол. | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пет 05 Сеп 2008, 14:56 | |
| ја најмлад па мозе да се казе у 4-5 одделение едно девојче ме викна на гости да и правам друштво неќеше да биде сама и да се играме ехехехе и бев и не зажалив хахаа | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! Пет 05 Сеп 2008, 10:51 | |
| Мене ми беше во 8-мо одд. | |
|
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Првиот бакнеж! Чет 04 Сеп 2008, 18:58 | |
| Кога бил вашиот прв бакнеж???
Мојот беше некаде во 6то оделение... =) | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Првиот бакнеж! | |
| |
|
| |
| Првиот бакнеж! | |
|