°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Што правите доколку дознаете дека имате уште 24 часа да живеете ? Пон 29 Сеп 2008, 14:33 | |
| Ќе го живеам како и секој нормален ден со една цел, да бидам со сите кои ми се најмили. Око да не склопам тие 24 часа,да ги наполнам со позитивна енергија и љубов.Да се смеам цело време и насмеана да си умрам! | |
|
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Што правите доколку дознаете дека имате уште 24 часа да живеете ? Пет 05 Сеп 2008, 13:47 | |
| Хмм би се поздравил со моето семејство и би отишол кај љубовта на мојот живот и се би и рекол... солзи како додаток и после би отишол на водно или негде во Македонија на некоја планина на врвот и би слушал музика и така (по можност и некое ветре да дува малце да ме олади ) и со мојата љубов да разговараме. | |
|
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Што правите доколку дознаете дека имате уште 24 часа да живеете ? Чет 04 Сеп 2008, 19:21 | |
| | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Што правите доколку дознаете дека имате уште 24 часа да живеете ? | |
| |
|