| Најди ми слика од.. | |
|
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| |
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Нед 16 Aвг 2009, 15:06 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Пет 14 Aвг 2009, 22:32 | |
| Повели Мунлајт.. Јас сакам слика со кактус, ама на кактусот по можност да има цвет | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Чет 13 Aвг 2009, 04:43 | |
| Ај не барајте тешки слики Сакам некој да ми постави слика од Чарлин Чаплин | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Нед 14 Сеп 2008, 11:16 | |
| хаха нене сеа уште барам него да ја ставам оваа да се насмеете :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Пет 12 Сеп 2008, 17:09 | |
| не се важи одговорот. ваква слика сакав А еве ти одговор ти што бараше сакам слика од Робин на мотор на врвот од кулата како во филмот! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Пет 12 Сеп 2008, 16:23 | |
| (птицата е во женски род) Јас сакам слика од Кловн што вади маска од лицето (лицето намевнато,маската тажна или обратно) | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Чет 11 Сеп 2008, 16:18 | |
| сакам слика од девојка како лежи на гранка | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Чет 11 Сеп 2008, 02:42 | |
| Готска Алка Готски Обетки Готско ланче Сакам слика со фантазиски шмек, нешто како пејсаж... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Чет 11 Сеп 2008, 00:47 | |
| Eпа нека им е среќен заедничкиот живот: Сакам некоја слика со готска содржина, нешто што прилажува ноќно страдање... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Сре 10 Сеп 2008, 22:57 | |
| Ама јас сакав една слика во која има и тага и среќа...Нема врска повели: Јас сакам клупа,а на клупата двајца вљубени | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Сре 10 Сеп 2008, 22:46 | |
| Јас сакам слика во која ќе има две работи:Тага и среќа (по ваш избор,една слика во која има тага и среќа) | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Сре 10 Сеп 2008, 22:40 | |
|
Последната промена е направена од Aleksandar на Сре 10 Сеп 2008, 22:49. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Вто 09 Сеп 2008, 13:23 | |
| овде е со тие очи! се надевам дека погодив?! сакам слика од Михаел Шумахер како поминува со на цел рамнината освојувајќи прво место и како мабта со раката! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Вто 09 Сеп 2008, 12:41 | |
| ЛОЛ!!!! најдов хаххаха ја сакам оооод..... хммм..... Vin Diesel со оние очи како во филмот побарајте па ке најдете | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Пон 08 Сеп 2008, 16:29 | |
| сакам слика од Smeagol од Lord of the Rings! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: LOL >.< ko vojnik! a ne gold :O! so ke mi e mene...... luda idea NOTY! :D Сре 03 Сеп 2008, 17:47 | |
| Не ми треба таква............. :no: еве ти твоја! ја сакам од.... Hugh Jackman НАЈДОБРА X-Men поза со claws [img][/img][img][/img] ете ја :P | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Сре 03 Сеп 2008, 14:01 | |
| Ех па и ти..како војник.се изнамачив и не најдов таква слика еве ти ја оваа,ако не чини ја менувам и ке се помачам уште малку :P Јас сакам слика од двајца заљубени на дожд како се гушкаат а алиштата им се мокри и припиени за телата...ај да ве видам сега :tongue: | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Еве еве Вто 02 Сеп 2008, 16:57 | |
| Од зоро? хмм секунда :D Јас сакам НАЈДОБРА слика да ми најдете од... хмм Channing Tatum како Војник!!!! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. Вто 02 Сеп 2008, 00:33 | |
| јас сакам слика од Зоро! па желба да биде со маска! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Најди ми слика од.. Пон 01 Сеп 2008, 19:20 | |
| Јас сега барам слика од петар пан
оној што ке ја постира си бара слика по негов мерак :D | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Најди ми слика од.. | |
| |
|
| |
| Најди ми слика од.. | |