| Кабловска ТВ... | |
|
+6ankii °•MoonLight•° Imhotep Aleksandar GoldenBoy huBaBuBa 10 posters |
Автор | Порака |
---|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Вто 15 Сеп 2009, 13:06 | |
| Џабе ја имам кога и така по каналиве ретко наоѓам нешто што ќе ми го задржи вниманието | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Нед 06 Сеп 2009, 19:11 | |
| имам и обична и кабловска и сателитска со 2500 и нешто програми
и телевизира гледам многу редко !!! | |
|
| |
~Miss Tete~ Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 4 Љубовен статус : немажена ЛоЛ Години : 29 Се чувствувам : кул =] Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 8 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Нед 06 Сеп 2009, 16:53 | |
| кабловска... немам кабловска | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Чет 20 Aвг 2009, 19:03 | |
| Јас ја имам таа (не)среќа да сум претплатник на Кејбл тел. И после сите оние укинати програми, веќе не знам за што всушност плаќаме месечно како фамилија. А пак замените на оние што ги укинаа се некои српски програмчиња кои тераат некои дневни шеми со интервјуа на разни "важни" личности во Србија и Балканот, емитуваат вести 58 пати во денот итн... Се' што следам сега е Fox Life, Cartoon Network/Boomerang, и понекогаш Eurosport, иако и тоа веќе не е како порано, зашто подоброто Eurosport од двете го укинаа. | |
|
| |
ankii Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 11 Години : 29 Се чувствувам : заљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 27 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Нед 16 Aвг 2009, 20:17 | |
| сега откако ја укинаа нова...ништо интересно нема. од странски гледам само Discovery Channel, Fox Live, Hallmark,VH1,MTV... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Чет 16 Окт 2008, 15:45 | |
| - Imhotep напиша:
- Џабе имаме толку канали на кабелска кога повеќето не вредат. Од странсктие канали најмногу гледам Нова, ХРТ 1
И било кој друг канал исклучиво ако нешто ми се види интересно што е реткост | |
|
| |
Imhotep Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 46 Години : 35 Локација : Ново Лисиче Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Пет 12 Сеп 2008, 04:02 | |
| Џабе имаме толку канали на кабелска кога повеќето не вредат. Од странсктие канали најмногу гледам Еуроспорт, MTV, VH -1, Discovery, Нова, ХРТ 1 и TV 1000. | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Пет 05 Сеп 2008, 13:27 | |
| Хмм највеке гледам ... искрено не памтам кој канал... само ако има некој закон канал шетам низ кабловска телевизија и СВЕ ке просетам! сеа ми текна имало некоја опција да ставиш не само еден филм ко нормално што вртиме канали... си запамтиш броеви и на телевизорот пуштиш 2-4-6 филмови од еднаш но тонот иде само на еден канал хехех | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... Пет 05 Сеп 2008, 10:43 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Кабловска ТВ... Чет 04 Сеп 2008, 23:47 | |
| Кој од програмите што ги нудат нашиве ни кабловски телевизии го гледате најмногу?Дали сте задоволни од нивната понуда на програми? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Кабловска ТВ... | |
| |
|
| |
| Кабловска ТВ... | |
|