| За Машките: Каква девојка ве привлекува? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Нед 12 Jул 2009, 16:12 | |
| - daniel напиша:
- sakam devojki so ne gledaat po nadvoresna ubavina i materijalna tuku po vnatresnosta na covekot
Друже тоа е добро што викаш но што мислиш дали такви девојки можат да се најдат по дискотеките (особено колосеум и хард дрок) или преку пријатели/ки и другари/ки ? Јас ти гарантирам дека второто е 99,999% по вистинито од првото | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Нед 12 Jул 2009, 03:36 | |
| sakam devojki so ne gledaat po nadvoresna ubavina i materijalna tuku po vnatresnosta na covekot |
|
| |
Imhotep Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 46 Години : 35 Локација : Ново Лисиче Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Пет 12 Сеп 2008, 04:15 | |
| Па ме привлекуваат различни типови на девојки, ама секако мора да има се што треба да има една привлечна девојка. Убаво лице, добро тело, шарм, смисла за хумор. | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Сре 10 Сеп 2008, 18:46 | |
| - maister напиша:
- како ви се свиѓа девојката -
што е на сликата!
ајде давајте коментари!!!!!!!!!!!!!
или пак вие оставете некоја слика ! РЅ. (ако има некоја слична нека се јави !) | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Сре 10 Сеп 2008, 18:45 | |
| не е поубава од мене | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: мммммм Сре 10 Сеп 2008, 18:43 | |
| како ви се свиѓа девојката -
што е на сликата!
ајде давајте коментари!!!!!!!!!!!!!
или пак вие оставете некоја слика ! | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| Предмет: мммммммммммммммммммм Сре 10 Сеп 2008, 17:41 | |
| | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Сре 10 Сеп 2008, 17:06 | |
| Искрено, некои барања или што би се рекло стандарди, немам. Кога ќе ја видам таа што ме привлекува, едноставно во моментот го знам тоа. Ако нешто барам од неа, тоа е да не е пушач, по можност да не е и некој забеган алкохоличар, и да сака романтика, за да и го овозможам тоа... А уште ако има сини очи... Е тогаш, освоен сум, 100%...
Последната промена е направена од Nightwalker на Сре 10 Сеп 2008, 18:27. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: За Машките: Каква девојка ве привлекува? Саб 06 Сеп 2008, 13:56 | |
| Споделете ги вашите мислења :!: :!: :!: | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: За Машките: Каква девојка ве привлекува? | |
| |
|
| |
| За Машките: Каква девојка ве привлекува? | |
|