| За девојките: Каков дечко ве привлекува? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Вто 25 Aвг 2009, 14:53 | |
| - cvetle напиша:
- ко прво и основно физички изглед не гледам не се замарам со то,туку гледам карактерот да му го откријам,да видам шо чоек ќе е..
после иде се друго...... Баш така респект од мене | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Чет 27 Ное 2008, 18:03 | |
| - Месечинка напиша:
- Физички:Убава насмевка и шармантен поглед
Карактерно:Искрен,чувствителен,романтичен,да ме почитува,да ме сака и цени. сејм | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Сре 10 Сеп 2008, 18:47 | |
| Физички:Убава насмевка и шармантен поглед
Карактерно:Искрен,чувствителен,романтичен,да ме почитува,да ме сака и цени. | |
|
| |
cvetle Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 36 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 1
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Нед 07 Сеп 2008, 21:39 | |
| ко прво и основно физички изглед не гледам не се замарам со то,туку гледам карактерот да му го откријам,да видам шо чоек ќе е.. после иде се друго...... | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Нед 07 Сеп 2008, 03:20 | |
| еј ме мрзи сега да ви оставам слика од дечко ми | |
|
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Саб 06 Сеп 2008, 15:15 | |
| Хмм... Најпрво мора да биде сладок, нели за да ми го привлече вниманието, фин мил, да знае да се однесува со мене, да не е нападен... да ме почитува и да ми става на знаење секојдневно дека му значи што сум со него!!!! Па не барам многу нели?! :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: За девојките: Каков дечко ве привлекува? Саб 06 Сеп 2008, 13:57 | |
| Ајде девојки, кажете ги вашите побарувања :?: :?: :?: | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: За девојките: Каков дечко ве привлекува? | |
| |
|
| |
| За девојките: Каков дечко ве привлекува? | |
|