GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Одбојка... Нед 14 Сеп 2008, 19:59 | |
| Дечки, јас одам на одбојка на машката репрезентација во салата Борис Трајковски! Влезот е бесплатен со цел што повеќе лиѓе да ја бодрат нашата репрезентација!
Па Повелеле... | |
|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Одбојка... Сре 10 Сеп 2008, 19:11 | |
| леле ми текнува дека 3 месеци тренирав одбојка во кометал на машински факултет и се откажав затоа што нагло се извишив и ми беше мнооогу гадна водата што ми ја купуваа моите вода за спортисти некоја | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Одбојка... Пон 08 Сеп 2008, 16:15 | |
| Дали следите одбојка? За која домашна екипа навивате? Кој играч е најефикасен според вас? И додатете нешто друго што сакате да го споделите! | |
|