| Прва Порака за Добро Утро | |
|
+8Irena maister Nikicka Шеќерче Aleksandar GoldenBoy °•MoonLight•° Nightw@lkeR 12 posters |
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Вто 16 Сеп 2008, 09:48 | |
| Добро Утро на сите!!! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Пон 15 Сеп 2008, 12:13 | |
| Ајде и од мене Добро Утро! Баш е свеж денот! | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Пон 15 Сеп 2008, 12:06 | |
| Добро утро и од мене. Надвор врне, владее некоја пријатна и свежа атмосфера, па нема подобар ден од овој да се завршат некои напорни обврски... Само напред. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Пон 15 Сеп 2008, 11:34 | |
| Уште едно врнежливо утро,ама има корист и од него Свеж и ладен воздух,приспивна атмосфера,и нешто позитивно во воздухот кое треба некако да се искористи.Ден за уживање | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Нед 14 Сеп 2008, 10:57 | |
| Врнежливо, ЛОЛ мнооогу врне но сепак Добро Утро :D Баш супер што врне да е малце ладно а не цело време топло | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Нед 14 Сеп 2008, 09:49 | |
| Добро Утро на сите!!! Малце е врежливо и тапа, ама идеално е за учење, за да не си наоѓаш друга занимација | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Саб 13 Сеп 2008, 12:53 | |
| Добро утро и од мене... Викаат денот по утрото се познава,ако е така ке имам убав ден. | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Саб 13 Сеп 2008, 11:47 | |
| Здраво форумџии, се надевам денес ќе ве начекам во добро расположение... Прекрасен сончев ден е, ајде да го искористиме со сите негови предности:). | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Саб 13 Сеп 2008, 09:42 | |
| Добро Утро на сите вас! Јас сега станав, абе будете се! Што ќе правам овде сам | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Пет 12 Сеп 2008, 12:05 | |
| Добро утро до сите вас, пријатели мои. Петок е ден кој пред се го разбирам како ден за релаксација, па се надевам така ќе биде и кај вас... Денов ми почна со измешани емоции, па како ќе продолжи, ќе видиме... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро Чет 11 Сеп 2008, 14:21 | |
| Иако е далеку од утро..ако земеме во предвид дека пред 10 минути станав, логично е попладнево да ми претставува утро. Епа..добро утро и од мене.Сте за кафенце? | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Прва Порака за Добро Утро Чет 11 Сеп 2008, 12:55 | |
| Ако веќе имаме последна порака за добра ноќ, зошто да не и прва порака за добро утро. Е сега, колку тоа е утро, зависи од времето кога се будите ;) . Па еве, јас ве поздравувам сите, со надеж дека денес на форумов ќе стекнеме барем уште еден нов член... А сега, да се вратам на моето пишување... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Прва Порака за Добро Утро | |
| |
|
| |
| Прва Порака за Добро Утро | |
|