| Каде има добра журка деновиве?(информации) | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Сре 05 Aвг 2009, 12:51 | |
| Па кога сум сам, ДА! Обично се се дрма и се се тресе | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Вто 04 Aвг 2009, 11:02 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- А некоја добра журка деновиве?
Во празново Скопје? Кај мене дома когта сакатеее | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Вто 28 Jул 2009, 00:35 | |
| А некоја добра журка деновиве? Во празново Скопје? | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Саб 20 Сеп 2008, 15:10 | |
| Бате и јас идам на саем на 3 октомври! Ќе биде екстра журката | |
|
| |
FICO Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 6 Години : 32 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Пет 19 Сеп 2008, 17:37 | |
| | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Пет 19 Сеп 2008, 12:25 | |
| Леле, супер што ви текнало да ја отворите темава, периодов сум тотално out од реалниот свет, појма немам ни каде има ни што има, така да ве охрабрувам да известувате за се добро што ќе дознаете...:) | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: добра журка Сре 17 Сеп 2008, 20:07 | |
| на 25.09.2008 четврток вечер
во колосеум е Валентино!
стварно топ журки прави типот, нај топ сум поминал кога беше предходниот пат! | |
|
| |
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) Сре 17 Сеп 2008, 13:43 | |
| | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: добра журка Саб 13 Сеп 2008, 21:34 | |
| во петок на 19.09.2008 на саем
инфектид машрунс
јас најверојатно ќе да одам! | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| Предмет: Каде има добра журка деновиве?(информации) Саб 13 Сеп 2008, 21:32 | |
| пишете каде има добра журка деновиве ! | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Каде има добра журка деновиве?(информации) | |
| |
|
| |
| Каде има добра журка деновиве?(информации) | |
|