| Вчера вечер.... | |
|
+5maister GoldenBoy Шеќерче °•MoonLight•° huBaBuBa 9 posters |
|
Автор | Порака |
---|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 01 Ное 2009, 15:21 | |
| це почна во 14:30 кога се отиде во срна, па до дома, па во македонска куќа, па цезар и на крај на најинтересното во динамик!!! и на | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Сре 28 Окт 2009, 12:22 | |
| Вчера си бев со другарчињата во Картел и супер си поминавме. не сместија во едно ептен интересно сепаре одвоено од се, права роматика беше хехехе... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 11 Окт 2009, 21:51 | |
| Вчера си бев домче, си одмарав од скитањето на Водно. | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 11 Окт 2009, 15:48 | |
| ауууууу се изнаакав: прво во кала, па во картел, па во миднајт, па во тренд и на крај во динамик | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 27 Сеп 2009, 13:53 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Сре 16 Сеп 2009, 11:26 | |
| Си бев на кафица покрај кеј со новите колешки од Битола и си гледавме баскет и муабети си истеравме и така... | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Вто 15 Сеп 2009, 13:06 | |
| Рано е да знам | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Пет 11 Сеп 2009, 17:25 | |
| бев на плоштад и во парк да видам што активности имаше. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Саб 08 Aвг 2009, 12:30 | |
| Бев на по една пијачка со другарчињата конечно да се видиме како што треба после одмориве | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Сре 05 Aвг 2009, 14:20 | |
| приметив градов се наполни и не е полупразен | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Сре 05 Aвг 2009, 12:49 | |
| Костарика... фамилијарна пица... прошетка...
Топло ви препорачувам да пробате пица пола вегетаријана пола капричиоза. Ако се прашувам јас онаа втората половина воопшто не би ја порачала.. Вегетаријаната е ПРЕУБАВА | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Чет 23 Jул 2009, 19:06 | |
| Последниве 3 дена ми се идентични. Прошетка на кеј и грицкање семки. И убаво ми е | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Пон 13 Jул 2009, 12:59 | |
| - Irena напиша:
- Вчера во кафана ... Седнавме надвор ни дуваше , сите наежени ... Дрмнавме по 2 ракии и после се почна да се расоблекува
Па во еден и единствен летово клуб во Велес , па на езеро на утринско кафе Оф оф оф... Зошто се ова ме потсеќа на мене? Браво за ракиичката мене не ми бега чашка на секој ручек и на кампување си носев Уште ако била Ж'та ептен си ја погодила. Права мераклика сум за пивце и ракиичка... топиков не да ми ја отвори дизната за пиуцкање сега | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Пон 13 Jул 2009, 04:03 | |
| Вчера во кафана ... Седнавме надвор ни дуваше , сите наежени ... Дрмнавме по 2 ракии и после се почна да се расоблекува Па во еден и единствен летово клуб во Велес , па на езеро на утринско кафе | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Чет 02 Jул 2009, 14:33 | |
| седевме домче провалувавме пасворди за ви фи па низ град баравме филмови (низ цел Охрид не најдовме) не фати дожд, бевме во макси д купуваме благо и си седеме домче гледавме филм на а1! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 15 Мар 2009, 21:17 | |
| Со Хубабуба и со друштво бевме прво во златно грне па на кратко во Сити на креј во Мементо... Си поминав супер, иако Хубабуба еден период од коза ме извади )) Винцето и живата свирка си го направија своето )) Хубабуба пијаничиште едно пиши и ти како си помина )) | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Сре 18 Фед 2009, 14:35 | |
| Вчера бев во дискотеката во Гоце и супер си поминав | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 15 Фед 2009, 16:05 | |
| Бев кај Хубабуба, на романтична вечера со свеќички, слушајќи ги нашите омилени песни. | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Вто 27 Јан 2009, 22:26 | |
| вчера бев кај бебушот па кај Тањуш на кафенце па домче | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Саб 24 Јан 2009, 23:12 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Саб 24 Јан 2009, 20:02 | |
| Бев кај Хубабуба испивме по 2 неса од ванила и лешници изедовме бела чоколада и еден куп чипсови.. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Пон 19 Јан 2009, 17:22 | |
| - Nikicka напиша:
- вчера вчерта бев во сити
Тоооо, одамна не сум бил, ама намеравам да идам. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Пон 19 Јан 2009, 16:56 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Вчера вечер.... Нед 18 Јан 2009, 17:22 | |
| Си бевме со другарчињата на билијард, па во хавана и си се журкавме. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Вчера вечер.... | |
| |
|
| |
| Вчера вечер.... | |
|