| Дали жалите по некои моменти од минатото? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Пон 29 Јун 2009, 05:22 | |
| Жалам да ... Ама да не биле тие моменти немало да научиме на грешката ... | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Вто 02 Јун 2009, 01:01 | |
| - Месечинка напиша:
- Жалам што не уживав и не бев спокојна тогаш кога имав прилика...
потполно исто и јас, сега ми е многу жал и мака ми е ама готово... ако има следна прилика да не ги повторам истите грешки и то је то | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Вто 02 Јун 2009, 00:58 | |
| жалам за детството,жалам за изгубените моменти кои што можев да ги поминам со Бони,жалам за Збунко, жалам за се што не сум направила онака како што имав зацртано во животот! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Нед 15 Фед 2009, 15:52 | |
| Не жалам за ништо само за моментот кога сум се родила | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Саб 27 Сеп 2008, 15:17 | |
| да жалам за некои среќни моменти што сум го имала | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Пон 22 Сеп 2008, 23:35 | |
| Жалам за некои работи што мораа да ми се случат, за да сватам колку вредат работите што не опкружуваат, особено животот! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? Пон 22 Сеп 2008, 22:39 | |
| Жалам што не уживав и не бев спокојна тогаш кога имав прилика... | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Дали жалите по некои моменти од минатото? Пон 22 Сеп 2008, 19:37 | |
| Самиот наслов на темава говори се. А дали жалам јас? Хмм, некои работи кога тогаш мораше да се случат, за да сфатам некои нешта. Затоа да дадам 100% прецизен одговор, не би можел... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дали жалите по некои моменти од минатото? | |
| |
|
| |
| Дали жалите по некои моменти од минатото? | |
|