| Како се чувствувате во моментов? | |
|
+15ankii Nikolaj Irena svezdicka Nikicka Imhotep Nightw@lkeR Шеќерче gjoka maister GoldenBoy huBaBuBa Barbie Aleksandar °•MoonLight•° 19 posters |
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 13 Сеп 2008, 01:56 | |
| Недефинирано...веќе сеедно ми е! | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 13 Сеп 2008, 00:57 | |
| ужасно. . . .у пи*ку матер ужасно | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 12 Сеп 2008, 22:01 | |
| Чувствувам празнина во душата,ама многу мали но значајни нешта ја пополнуваат и ме прават речиси целосна | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 12 Сеп 2008, 10:33 | |
| Најадено, наспано и спремен да ги завршам обврските предвидени за денес! | |
|
| |
Imhotep Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 46 Години : 35 Локација : Ново Лисиче Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 12 Сеп 2008, 03:29 | |
| Добро еве си чепкам нешто по нетов и за првпат пишувам на форумов. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 12 Сеп 2008, 01:05 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 12 Сеп 2008, 00:37 | |
| Најадено,одморено,интересно убаво,заљубено. . ма екстра. . | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 11 Сеп 2008, 20:56 | |
| Се чувствувам екстра, напукан со адреналин Бев да се издувам со едно екстремно и малку опасно спуштање со велосипед! ЈАКОООО!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 11 Сеп 2008, 18:10 | |
| Ме боли срцето,чувствувам грутка во грлото а очите ми се полни солзи. Чувство кое ме гуши,остро ме боли.. воедно ме инспирира да пишувам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 11 Сеп 2008, 16:41 | |
| Убаво..завршив еден голем дел од секојдневните обврски и сега сум релаксирана. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 11 Сеп 2008, 16:00 | |
| Ми се ЈАДЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! Епа Шеќерче, нека ти е со среќа на факс! А на кој се запиша? | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 10 Сеп 2008, 19:04 | |
| надуено,најадено,задоволно,па луѓе денес се запишав на факс јеееееее | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 10 Сеп 2008, 18:40 | |
| Ех, како се чуствувам? Во моментов мислам дека не постои збор кој би помогнал да ја опишам празнината во мојава душа, болката во моето срце... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 10 Сеп 2008, 18:35 | |
| Супер | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пон 08 Сеп 2008, 10:35 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Нед 07 Сеп 2008, 23:24 | |
| Осамено,разочарано,изневерено..Немам волја за учење а задутре полагам Уништено,истоштено,измалтретирано,со еден збор ЗАНИКАДЕ се чувствувам. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Нед 07 Сеп 2008, 10:28 | |
| Наспано и спремен за разни нешта што ме чекаат во денов! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Нед 07 Сеп 2008, 03:08 | |
| мнооогу уморно нозеве ме убиваат ама барем знам дека си поминав убаво и со самата помисла болката е по блага | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 15:12 | |
| ПРЕ наспана | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 12:28 | |
| Се чувствувам како спамер.... само ја ГолденБој и Месечинка ставаме постови ајде ЛУГЕ ЗИВНЕТЕ МАЛЦЕ АЛООООО! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 10:26 | |
| Расонето, станав пред 1 саат, па сега ми се јаде | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 01:28 | |
| преморен сум . . .пак играв фудбал денес и ногите ме утепаа. . ама сепак се чувствувам убаво. . .само поради една личност | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 00:37 | |
| | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Саб 06 Сеп 2008, 00:01 | |
| Најаден (лазања) жеден и досадно ми е :D ајде некој нека позбори сомене неам со да праам | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? | |
| |
|
| |
| Како се чувствувате во моментов? | |
|