| Како се чувствувате во моментов? | |
|
+15ankii Nikolaj Irena svezdicka Nikicka Imhotep Nightw@lkeR Шеќерче gjoka maister GoldenBoy huBaBuBa Barbie Aleksandar °•MoonLight•° 19 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 04 Сеп 2009, 17:11 | |
| Незнам дали сум гладна или не | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 04 Сеп 2009, 16:47 | |
| Нервозно поради однесувањето на некои луѓе кај мене на факултет | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 04 Сеп 2009, 16:29 | |
| - GoldenBoy напиша:
- конечно се расонив како што треба.
Сејм | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пет 04 Сеп 2009, 12:18 | |
| конечно се расонив како што треба. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 19:08 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 19:06 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 19:02 | |
| - Nikicka напиша:
- Релаксирано
Сејм | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 18:03 | |
| Само природно, без помагала сакам да се потам. Поубаво ми е така. | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 18:02 | |
| Замотај кеса околу половина, облечи еден куп гардероба на тебе за да го стопиш салото ако го имаш | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 18:01 | |
| во 18:30 ќе идам. да зајде малце сонцево! | |
|
| |
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 17:58 | |
| - GoldenBoy напиша:
- CooL! Идам после да трчкам на кеј. Кој е ЗА, нека пише.
Леле Голден како можеш на топлово? | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 17:40 | |
| CooL! Идам после да трчкам на кеј. Кој е ЗА, нека пише. | |
|
| |
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 17:27 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Чет 03 Сеп 2009, 10:20 | |
| Гладен сум. само што станав од спање,а ми се јаде | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 02 Сеп 2009, 23:53 | |
| еј полека со аминокиселините!! Имам читано дека треба да се консумирааат по ретко бидејки можат да бидат и контрапродуктивни (повеке зијан одошто ќар) Информацијава ми е стара па не е лошо да се провери | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 02 Сеп 2009, 22:42 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- Заникаде два аналгини малку ми се главава ми е БАЛОН
да не е од циклопентаноперхидрофенантренот или хидроген-никотинамидадениндинуклеотидфосфатот ? хаха | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 02 Сеп 2009, 22:39 | |
| Заникаде два аналгини малку ми се главава ми е БАЛОН | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 02 Сеп 2009, 15:01 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Сре 02 Сеп 2009, 14:49 | |
| Загрижено | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Вто 01 Сеп 2009, 11:11 | |
| Поспано | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Вто 01 Сеп 2009, 02:25 | |
| - *Rainbow Girl* напиша:
- изнервирано бидејки утре почнува учењееееееееееееееееее
Е па ти, сети се на дружењето што ке го имаш на школо а кое одделение си? позз | |
|
| |
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пон 31 Aвг 2009, 23:39 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? Пон 31 Aвг 2009, 22:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Како се чувствувате во моментов? | |
| |
|
| |
| Како се чувствувате во моментов? | |
|