| Зимница!!! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Зимница!!! Нед 13 Сеп 2009, 16:29 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- ммм оваа година а би сакала да се направи кај мене ајвар ако не друго
сејм | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Зимница!!! Саб 12 Сеп 2009, 16:45 | |
| ммм оваа година а би сакала да се направи кај мене ајвар ако не друго | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Зимница!!! Саб 12 Сеп 2009, 16:32 | |
| Кај мене ќе се спрема зимница деновиве. Мајка ми веќе збори за купување пиперки и правење ајвар и маличано. Сигурно и туршија ќе има Едвај чекам да си намачкам кришка ајвар на лепче со сиренце | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Зимница!!! Пон 05 Јан 2009, 15:35 | |
| Јас не морковчиња, ама кисели краставички и цвекло обавезно! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Зимница!!! Пон 05 Јан 2009, 02:58 | |
| како би смачкала сега 2-3 морковчиња од туршија | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Зимница!!! Нед 28 Дек 2008, 15:35 | |
| мене ми се јаде Ајварчеее!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Зимница!!! Саб 27 Дек 2008, 13:19 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Зимница!!! Саб 27 Сеп 2008, 15:57 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Зимница!!! Вто 23 Сеп 2008, 15:40 | |
| јас неможам без ајварче, домашен кечеп и мармалад од сливи! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Зимница!!! Вто 23 Сеп 2008, 15:26 | |
| Сезона на зимниците е па што е она кое сакате да си го имате за цела зима и со сласт да си го конзумирате? Вашата омилена зимница?
јас неможам без ајвар,малиџано и лутеница... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Зимница!!! | |
| |
|
| |
| Зимница!!! | |
|