°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Заби-протези-стоматолози... Вто 14 Jул 2009, 15:51 | |
| Има ли некој искуство со правење операција на забите? Јас треба да ги оперирам умниците (да ги извадам пред да пораснат) Имам здрави заби, немам пломби, немам расипани... ама баш ништо од тоа. Единствен проблем ми е каменецот и споеноста на забите (не премногу споени ама доволно за кога ќе никнат умниците да ми се искриви цела долна вилица) Немам поправано заб уште од млечните заби, се плашам од операции и такви чуда. Па ако некој има било каква информација или искуство со операции нека пише дали е страшно | |
|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Заби-протези-стоматолози... Чет 27 Ное 2008, 17:58 | |
| леле треба да идам на забар страв ми е | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Заби-протези-стоматолози... Вто 23 Сеп 2008, 15:46 | |
| Какви се вашите заби? Патешествија со стоматолози,забоболки,протези и сл. Задоволство или незадоволство кон стоматологот.Расприкажете се.
Јас немам многу да кажам освен да се пофалам: Единствен проблем каменецот кој го чистам 2 пати годишно другото се е во најдобар ред,здрави,чисти,непломбирани и нерасипани заби.
Една од доблестите мое а и моја најголема гордост! | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Заби-протези-стоматолози... | |
| |
|