| ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... | |
|
+3gjoka °•MoonLight•° GoldenBoy 7 posters |
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:18 | |
| Фала Ники за рејтингот.. Инаку не се секирај немора да е 1 септември (кога е тормоз роденденот) Нека биде било кој ден, ама битно да сме сите слободни. Малку ќе бидеме ама искрено се надевам дека тој ден супер ќе си пројдеме | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:13 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- Баш сакам глобалниот ни наш модератор да го запознаам..
и јас сакам да ве запознаам сите вас.. Само како што кажав завчера им имам обеќано на неколкумина пријатели и пријатели на нивните пријатели дека ке ги качам на солунска глава... а договорот падна за септември кога ке заладело па ваљда нема да го испуштам собирот.. мислам дека ке се видиме сите на број °•MoonLight•° за постот имаш + (репутација) | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:09 | |
| мислам дека е на одмор ама кој знае... ако не ке распишеме потерница во папрадиште и велес хехехехе | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:08 | |
| Баш сакам глобалниот ни наш модератор да го запознаам.. Само ако не се појави на тормоз собиранката не му правам муабет... да си кажам јас уште од сега... Голден за тебе да неправам муабет. Ти ако ме разочараш ... за Хубабуба знам со гаранција дека ќе се појави, шеќерче нека си се изјасни самата. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:04 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- А што е со Ирена знае некој?
јас поима немам. незнам за другите | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 01:00 | |
| А што е со Ирена знае некој? | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:59 | |
| супер, сега јас и ирена сме во друштвото на тормозерите | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:57 | |
| Јас се знам со Шеќерче, Хубабуба, Голдн бој и Никичка лично | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:54 | |
| | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:52 | |
| аха а дали сите се знаете мегу себе лично или само преку форум? П.С. Јас мислев дека не се знам со никој ама испадна се знаеме од мали | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:47 | |
| - Nikolaj напиша:
- и како беше на првиот собир кажете ми за вашите впечатоци?
Немало до сега собир, имаше само предлог од мене! | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 07 Aвг 2009, 00:41 | |
| и како беше на првиот собир кажете ми за вашите впечатоци? | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Вто 21 Окт 2008, 03:13 | |
| Јас сметам дека веќе дојде и моментот за Party Time, па дајте навистина, да се пордужиме малце... Давајте предлози... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Вто 21 Окт 2008, 00:12 | |
| Тормозачи, 15-ти пројде, а и ни се приклучија нови членови! Ако сметате дека треба да се одржи собир наскоро, пишете. Или може да почекаме да се потсоберат уште! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Сре 08 Окт 2008, 12:47 | |
| Па може и после 15! мене ми одговара, би сакал сите да се сложиме и да го оствариме ПРВИОТ ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Саб 27 Сеп 2008, 15:42 | |
| јас сум за да идеме негде ама тоа да биде некаде после 15ти | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 19:59 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 17:14 | |
| - Nightwalker напиша:
- Леле, од сите денови, баш на 3. октомври, тој викенд? , навистина сакам да бидам присутен и јас, но ако договорот е за тогаш, многу тешко...
- huBaBuBa напиша:
- Собирот нема да може да се одржи на тој датум. . .јас имам семејна веселба,така да собирот ќе го планираме после 10 октомври. .
Добро ако неможете и не ви одговара предложете друга локација и датум па да се сложиме сите.Нека не е само овој предлог туку дадете и свои идеи и мислења каде вие би сакале и би се чувствувале убаво? | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 16:14 | |
| Дечки, датумот не е фиксен! Тоа е само предлог! Сакам сите да се договориме кога на сите ќе ни одговара! | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 13:06 | |
| Собирот нема да може да се одржи на тој датум. . .јас имам семејна веселба,така да собирот ќе го планираме после 10 октомври. . | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 02:03 | |
| Леле, од сите денови, баш на 3. октомври, тој викенд? , навистина сакам да бидам присутен и јас, но ако договорот е за тогаш, многу тешко... | |
|
| |
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Пет 26 Сеп 2008, 00:28 | |
| Јас Злате знаеш дека те подржавам вака како прв комшија...плус на саем знам дека ќе биде топ...добра е идејава поздрав | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Чет 25 Сеп 2008, 23:03 | |
| Добар предлог...да видиме што мислат другите | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Чет 25 Сеп 2008, 22:58 | |
| Јас мислам дека би било интересно да организираме собир на 3 октомври. Има добра журка на саем, па да отидеме сите таму, да се запознаеме и мислам дека најубаво ќе си поминеме, ќе се изнажуркаме! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... Чет 25 Сеп 2008, 22:55 | |
| Па златен тој на мајка ај предложи нешто скрши го ледот. Темава ти ја оставив да ја отвориш зошто ти највеќе како да го посакуваш собиров па си викам задоволството нека е твое без предлог не поминуваш,одма да видам предлог | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... | |
| |
|
| |
| ТОРМОЗЕЊЕ СОБИР... | |
|