| Ми се иде... | |
|
+5Nikicka maister GoldenBoy Шеќерче °•MoonLight•° 9 posters |
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ми се иде... Сре 28 Окт 2009, 12:24 | |
| ми се иде домааааааааааааа!!! не ми се седи веке на факс | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Ми се иде... Сре 30 Сеп 2009, 20:51 | |
| | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 13 Сеп 2009, 18:22 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ми се иде... Чет 03 Сеп 2009, 10:49 | |
| Ми се иде на Базен да се изнабањам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Ми се иде... Сре 02 Сеп 2009, 14:45 | |
| Во Костарика на | |
|
| |
| Предмет: Re: Ми се иде... Сре 02 Сеп 2009, 13:54 | |
| Ми се шета само ми се шета не кеј наваму натаму | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Ми се иде... Сре 05 Aвг 2009, 18:29 | |
| ми се врака назад во Охрид затоа што за еден месец имав толку убави моменти кои што сакам да ми се повторат | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Вто 04 Aвг 2009, 11:03 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Ми се иде... Саб 01 Aвг 2009, 14:16 | |
| Ми се иде:1.На велешко (утре) ЕДВАЈ ЧЕКАМ 2.На одмор (во септември или крај на август) И ТОА ЕДВАЈ ЧЕКАМ | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Ми се иде... Пон 27 Jул 2009, 17:00 | |
| презимето ми е познато ама не ги знам како фамилија, ке се обидам да најдам некои од нив на фејсбук да видам дали ги имам сретнато во живо | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Ми се иде... Пет 17 Jул 2009, 02:09 | |
| - Nikolaj напиша:
- Irena напиша:
Ама кај девојчињата шо бевме сигурно сте ... Таму цело село сте роднини сите Они си најдоа роднини еден куп )) Епа планирме да одиме на некој ден таму нареднава недела .... Бујрум ... Баш така тамо секој со секој е роднина, и 99% сум роднина со тие девојчиња. Фала за поканата и да знаеш дека ке дојдам хехе навистина планирам за петровден да одам па може и ке се видиме Офф:Ние не отидовме .. Куќата со други роднини била полна хехех ... Може ќе отидеме месецов, во план е ... Девојчињава се Кулафкови ... Па вајда ги знаете ... Он: Ми се иде на дипломската во сабота ... Не можам да ја дочекам ... Ќе биде лудо ... | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 05 Jул 2009, 19:57 | |
| | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 05 Jул 2009, 17:29 | |
| - Nikolaj напиша:
- опаааа тука нешто ми мириса дека можеби сме роднини, ако некој од твоите родители, дедвоци или баби се од Папрадиште голема е веројатноста дека сме роднини. Има на фејс бук група папрадишани хехе така си се наоѓаме со другите соселани хехе
Он: Сакам да одам на езеро на Младост ... На бродот , да пијам едно кафе да се освестам ... Офф:Роднини ние гарант не сме .... Ама кај девојчињата шо бевме сигурно сте ... Таму цело село сте роднини сите Они си најдоа роднини еден куп )) Епа планирме да одиме на некој ден таму нареднава недела .... Бујрум ... | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 05 Jул 2009, 17:16 | |
| ми се иде на ден два максимум во Скопје да си ги видам сите и да се вратам пак тука | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 05 Jул 2009, 00:34 | |
| опаааа тука нешто ми мириса дека можеби сме роднини, ако некој од твоите родители, дедвоци или баби се од Папрадиште голема е веројатноста дека сме роднини. Има на фејс бук група папрадишани хехе така си се наоѓаме со другите соселани хехе | |
|
| |
Irena Тормоз
| Предмет: Re: Ми се иде... Саб 04 Jул 2009, 20:31 | |
| - Niki напиша:
- Irena напиша:
- Ми се иде негде надвор од градов само ... По можност на планина ...
Да соберам енергија ... Иди на Јакупица и посети го планинарскиот дом Чеплес... ке се изнаодмориш прекрасно Одиме Папрадиште ние ... За мајот бевме таму, во селска куќа супер беше... И после пешки до горе шетавме ... Многу е убаво да ... Останавме 3-4 дена и преубаво поминавме одморени назад ... | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Ми се иде... Саб 04 Jул 2009, 18:36 | |
| - Irena напиша:
- Ми се иде негде надвор од градов само ... По можност на планина ...
Да соберам енергија ... Иди на Јакупица и посети го планинарскиот дом Чеплес... ке се изнаодмориш прекрасно | |
|
| |
Irena Тормоз
| Предмет: Re: Ми се иде... Саб 04 Jул 2009, 17:08 | |
| Ми се иде негде надвор од градов само ... По можност на планина ... Да соберам енергија ... | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Вто 02 Јун 2009, 01:09 | |
| ми се иде на одмоооор | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 15 Фед 2009, 19:04 | |
| ми се иде во Шпанија | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Нед 15 Фед 2009, 16:06 | |
| Некаде далеку од дома каде ќе си го најдам мирот (кој ми е најпотребен сега) | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Ми се иде... Вто 20 Јан 2009, 22:33 | |
| БОРА-БОРА и ДУБАИИИИИИИИИИИИИИИИИ... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Вто 20 Јан 2009, 10:51 | |
| - huBaBuBa напиша:
- GoldenBoy напиша:
- На лизгаиштеее...
немој не ме радуј епа златен,ај ако си ЗА да се договориме и да идеме да клизаме. Јас цело време барам друштво, ама слабо се наоѓаат луѓе за на лизгалиште. Штом се пријави за на лизгалиште имаш од мене Гратиси за Тебе и за тие што ќе ги донесеш, а јас ќе викнам некои од моја страна и ИДЕМЕ ДА КЛИЗАМЕ :santa: Многу веројатно е да идеме наредниов викенд! | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Ми се иде... Вто 20 Јан 2009, 01:36 | |
| - GoldenBoy напиша:
- На лизгаиштеее...
немој не ме радуј епа златен,ај ако си ЗА да се договориме и да идеме да клизаме. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми се иде... Пет 16 Јан 2009, 16:12 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ми се иде... | |
| |
|
| |
| Ми се иде... | |
|