| Ваши Желби... | |
|
+6Nikolaj iron Nightw@lkeR Шеќерче °•MoonLight•° GoldenBoy 10 posters |
Автор | Порака |
---|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Ваши Желби... Нед 25 Окт 2009, 17:27 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- maister напиша:
- конечно да положам фармакологија и токсикологија !!!
таа желба е 100% остварлива само прашањето е кога? па наравно бре месечинке ма !!! ајде пуштај среќќа во петок !!! | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Ваши Желби... Нед 25 Окт 2009, 17:14 | |
| - Magdalena напиша:
- Nikolaj напиша:
- Да бидат законски геј браковите за да можам да бидам со личноста која ја сакам
Оф леле ова тој го напишал? а кој друг? | |
|
| |
Magdalena Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 33 Љубовен статус : Слободна ко птица Години : 38 Локација : Скопје Занимање : Вработена Се чувствувам : Одлично Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 78 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Маца
| Предмет: Re: Ваши Желби... Нед 25 Окт 2009, 16:26 | |
| - Nikolaj напиша:
- Да бидат законски геј браковите за да можам да бидам со личноста која ја сакам
Оф леле ова тој го напишал? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Ваши Желби... Нед 25 Окт 2009, 16:05 | |
| - maister напиша:
- конечно да положам фармакологија и токсикологија !!!
таа желба е 100% остварлива само прашањето е кога? | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Ваши Желби... Нед 25 Окт 2009, 13:33 | |
| конечно да положам фармакологија и токсикологија !!! | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| |
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 28 Сеп 2009, 02:02 | |
| Да бидат законски геј браковите за да можам да бидам со личноста која ја сакам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пет 10 Jул 2009, 17:15 | |
| Да отидам на кампување на велешко уште неколку пати по 5-6 па и 10 дена до крајов на летово | |
|
| |
iron Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 3 Години : 34 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Ваши Желби... Чет 09 Jул 2009, 21:22 | |
| Желба, да положам електротехника 2 и математика 2 во август. ама само ако може ,ако не тоа е. hhhhh | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 23:11 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 23:08 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 23:07 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 23:06 | |
| - GoldenBoy напиша:
- Сакам конечно да ми се врати нешто многу убаво што долго време го немав! Затоа утре НајМногу ќе се потрудам
аха те фатив сакаш да ме стигнеш во постовите а? Епа нема | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 23:04 | |
| Сакам конечно да ми се врати нешто многу убаво што долго време го немав! Затоа утре НајМногу ќе се потрудам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Пон 01 Јун 2009, 21:48 | |
| да профункционира ТОРМОЗЕЊЕ пак | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Ваши Желби... Вто 21 Окт 2008, 03:12 | |
| Да завршам факултет, да ги одржам своите амбиции, и да продолжам околу мене да ширам позитивна енергија, и да помагам секаде каде што можам, зошто среќата на оние кои ми значат ме прави и мене среќен... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Вто 21 Окт 2008, 00:15 | |
| Сакам да го видам Дедо Мраз :santa: | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Ваши Желби... Сре 15 Окт 2008, 18:27 | |
| - Месечинка напиша:
- Да го завршам факултетот што поскоро
ти ке го завршиш а јас само што го почнав | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Саб 11 Окт 2008, 18:54 | |
| Да го завршам факултетот што поскоро | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ваши Желби... Сре 08 Окт 2008, 17:00 | |
| Мислам дека темава е повеќе за во муабети без врска | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ваши Желби... | |
| |
|
| |
| Ваши Желби... | |
|