Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Совршена жена Пет 31 Jул 2009, 17:14 | |
| Совршена внатрешна и надворешна убавина треба да поседува да да се каже дека е најблиску до совршеноста (совршена нема)
Внатрешна убавина -Чесна према сите луге -Секогаш Добра со дечкото/мажот -Хумана према секого -Дарежлива а не скржава -Жена само за својот дечко/маж -Без лоши мисли и без лоши намери -И други работи кои во моментот не ми текнуваат
Надворешна убавина -Индивидуално за секого | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Совршена жена Пет 17 Jул 2009, 16:40 | |
| - jinx напиша:
- нема такво нешто,како што нема ни совршен маж........
Да точно нема, но за тебе каква треба да биде за да биде најблиску до совршена? | |
|
jinx Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 8 Години : 48 Локација : Skopje Занимање : форум силеџија ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 26 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 1
| Предмет: Re: Совршена жена Пет 17 Jул 2009, 03:26 | |
| нема такво нешто,како што нема ни совршен маж........ | |
|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Совршена жена Нед 12 Jул 2009, 21:06 | |
| - Месечинка напиша:
- Како изгледа за вас мажите една совршена жена?
па не се бара многу туку само како што пишува во светото писмо според Патар и Павле за жените во бракот. Поздрав до сите што слават Петровден | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Совршена жена Нед 12 Jул 2009, 16:33 | |
| za mene sovrsena zena e onaa zena sto ke me saka ne po parite i po nadvoresnosta tuku po vnatresnosta |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Совршена жена Чет 09 Окт 2008, 00:37 | |
| Како изгледа за вас мажите една совршена жена? | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Совршена жена | |
| |
|