Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Девојка од вашите сништа... Пон 01 Јун 2009, 23:27 | |
| Девојка од моите сништа? Да поседува внатрешна и надворешна убавина. Под внатрешна мислам да е културна, добра како личност, хумана, добар карактер, пријатна и пред се да нема ложа мисла, да биде верна, да сака искрено, никако да не е шмизла.. и мн други работи За надворешниот изглед, едноставно да ми се допаѓа и толку | |
|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Девојка од вашите сништа... Пон 13 Окт 2008, 19:47 | |
| | |
|
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Девојка од вашите сништа... Пон 13 Окт 2008, 02:54 | |
| Леле, би сакал да можев да ја опишам... Но во моментов таква за мене не постои... Се што сакам е да има некаква хемија меѓу нас, и да знае да ме сака искрено... | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Девојка од вашите сништа... Саб 11 Окт 2008, 14:43 | |
| Ајде момци да ве видам сега! Можете да ја опишете како изгледа, како сте ја замислувале, а може и фотки да ставите ако таа е реална (манекенка или од "некој" филм) P.C. Одговорите да бидат во детали | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Девојка од вашите сништа... | |
| |
|