| Форумски симпатија | |
|
+3Barbie GoldenBoy °•MoonLight•° 7 posters |
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Форумски симпатија Саб 10 Јан 2009, 20:03 | |
| Јас? Нееееее.. . . | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Форумски симпатија Пет 09 Јан 2009, 19:17 | |
| Па секој може секого да си го симпатиша, тоа е дозволено! А ти да не љубомориш Месечике? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Форумски симпатија Пет 09 Јан 2009, 18:15 | |
| Опааа е сега ете ти тријаголник па и жац - Жаре ја симпатиша Никичка форумски љубов триаголник хихихихи | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Форумски симпатија Чет 08 Јан 2009, 18:33 | |
| Јас сите си ги сакам многуууу, ама ако се истакнува некоја посебно тоа ќе да е Nikicka, зш и сум симпатија, па ќе се симпатишиме заедно | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Форумски симпатија Сре 07 Јан 2009, 17:26 | |
| златниот(злате) наш администратор | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Пон 05 Јан 2009, 02:50 | |
| Жаре хахахахахахахаха САМО ШАЛА | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Форумски симпатија Чет 25 Сеп 2008, 18:21 | |
| мене ѕверчето ама не ми е баш активно на форумчево | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Нед 14 Сеп 2008, 20:04 | |
| Хубабуба ми е симпатија за озбилно | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Форумски симпатија Пет 05 Сеп 2008, 14:55 | |
| Еднаш се вели а цел живот се мисли :albino: | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Пет 05 Сеп 2008, 10:53 | |
| | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: мммммммммммм Чет 04 Сеп 2008, 15:29 | |
| еве ја мојата симпатија, иако не е на форумов: | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Форумски симпатија Чет 04 Сеп 2008, 15:19 | |
| јас ги сакам сите оние што се трудат форумов да биде богат со повеќе одговори и теми :D | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Форумски симпатија Чет 04 Сеп 2008, 13:34 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Чет 04 Сеп 2008, 02:58 | |
| И јас сите ги сакам... иако само некои ги знам лично :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Вто 02 Сеп 2008, 20:39 | |
| Сите сме прекрасни и сите сме си убави! Баш ми е мило што има толку позитивна енергија на Форумов! и пак ќе кажам, Ве САКАААААМММ СИИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :tr>: | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Форумски симпатија Вто 02 Сеп 2008, 18:08 | |
| хехе колку многу љубов има на форумов :D :D :D и јас ве сакам сите :P | |
|
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Форумски симпатија Вто 02 Сеп 2008, 17:34 | |
| хахахахах и ја исто сите ги сакам :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форумски симпатија Вто 02 Сеп 2008, 10:37 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Форумски симпатија Пон 01 Сеп 2008, 20:38 | |
| Имате ли симпатија од форумов? :heart:
Последната промена е направена од Месечинка на Вто 23 Сеп 2008, 19:13. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Форумски симпатија | |
| |
|
| |
| Форумски симпатија | |
|