maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Машка муабетџилница Саб 08 Aвг 2009, 18:42 | |
| | |
|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Машка муабетџилница Пет 31 Jул 2009, 17:05 | |
| па има и друг проблем, има тип на женски кои ке ги запознаеш и се многу добри, расположени, се смешкаат, ти прават муабет и се е како 100 години да се знаете а после другиот ден се губат и исчезнуваат засекогаш | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Машка муабетџилница Чет 16 Jул 2009, 01:13 | |
| mnogu me nervira toa sto povekjeto zenski idat so mazi samo poradi parite i kolite a ne ja gledaat vnatresnata ubavina kaj mazite |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Машка муабетџилница Вто 14 Окт 2008, 20:45 | |
| Муабети...исклучиво поврзани со жените. Ваши искуства, доживувања, разочарувања, совети, пофалби, поплаки се и сешто поврзано со жените. Да си олесните де... | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Машка муабетџилница | |
| |
|