Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Ваш Идол... Вто 28 Окт 2008, 16:58 | |
| - Месечинка напиша:
- Немам некој идол но постојат личности кои ми се добар пример каква треба да бидам јас во иднина,амбициозни, луѓе кои се занимаваат со мојата струка, карактерно созреани личности.Со цели кои се стремат да ги остварат.
Добар речник, луѓе кои обожавам да ги слушам и да разговарам со нив.Луѓе во кои гледам дел од себе во иднина. Но далеку од идоли, не ми претставува идол никој од нив, едноставно со нив делам заеднички интереси. за мене неможам да кажам идол туку пример за мојата насока во животот е мојата постара сестра!ТЕ САКАМ МЕСЕЧИНКЕ | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Ваш Идол... Пон 27 Окт 2008, 14:25 | |
| Немам некој идол но постојат личности кои ми се добар пример каква треба да бидам јас во иднина,амбициозни, луѓе кои се занимаваат со мојата струка, карактерно созреани личности.Со цели кои се стремат да ги остварат. Добар речник, луѓе кои обожавам да ги слушам и да разговарам со нив.Луѓе во кои гледам дел од себе во иднина. Но далеку од идоли, не ми претставува идол никој од нив, едноставно со нив делам заеднички интереси. | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Ваш Идол... Вто 21 Окт 2008, 00:26 | |
| Дали имате ваш идол според чии стапки би сакале да се одите за да успеет во вашата неостварена желба или слично? Ако имате споделете го со нас, па може ќе стане и начиј друг идол! | |
|