| Што ве израдува денеска? | |
|
+4Nightw@lkeR GoldenBoy Aleksandar °•MoonLight•° 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Пон 05 Јан 2009, 00:50 | |
| ахххх. . .ме израдува една SMS порака. . . | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Саб 03 Јан 2009, 17:02 | |
| Тоа што ни врне убав снег и што ќе си узиваме во него!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Саб 03 Јан 2009, 15:52 | |
| Снегоооот Сакам дури и снешко да правам Нема кој друштво само да ми прави | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Сре 24 Дек 2008, 20:18 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Сре 24 Дек 2008, 18:49 | |
| Дружбата со моето слатко форумче ми недостигашееееее | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Вто 21 Окт 2008, 21:33 | |
| ништо ама баш ништо ова се најлошите месеци во мојот живот | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Нед 19 Окт 2008, 17:25 | |
| што после толку време седнав со сестра ми и правевме ташничка | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Саб 18 Окт 2008, 12:11 | |
| Незнам, уште е рано, може некој ќе ме изненади во текот на денов! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Сре 15 Окт 2008, 18:40 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Саб 11 Окт 2008, 20:33 | |
| Тоа што грееше прекрасното ни топло сонце и беше прекрасен денов! | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Саб 11 Окт 2008, 18:34 | |
| тоа што си ги префрлив сликите од мобилен | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Сре 08 Окт 2008, 22:33 | |
| Комшијата, како ангел од небото дојде... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? Пон 06 Окт 2008, 21:50 | |
| Тоа што беше прекрасен сончев ден! баш беше убаво! За разлика од минатите врнежливи денови! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Hhhheeeh Вто 02 Сеп 2008, 16:37 | |
| И мене А и мајка ми трудна и беше на доктор и ќе биде женско!!! закооон ќе имам сестричка :flower: | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Што ве израдува денеска? Пон 01 Сеп 2008, 20:39 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што ве израдува денеска? | |
| |
|
| |
| Што ве израдува денеска? | |
|