| Каде вечер? | |
|
+13ankii Irena Zare Nightw@lkeR Aleksandar Barbie huBaBuBa maister GoldenBoy gjoka Шеќерче Nikicka °•MoonLight•° 17 posters |
|
Автор | Порака |
---|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 09 Сеп 2009, 22:58 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 09 Сеп 2009, 22:25 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 09 Сеп 2009, 10:52 | |
| Поима немам. Ако нигде не отидам тогаш на тукаќе бидам. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| |
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 07 Сеп 2009, 18:29 | |
| | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Каде вечер? Нед 06 Сеп 2009, 15:26 | |
| само за на базент му е мајката | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Каде вечер? Нед 06 Сеп 2009, 15:08 | |
| Аууу на вакво време незнам каде | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Каде вечер? Саб 05 Сеп 2009, 21:01 | |
| | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Каде вечер? Саб 05 Сеп 2009, 19:10 | |
| Изгледа на Тормозење | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Каде вечер? Саб 05 Сеп 2009, 15:24 | |
| Немам појмаааааа | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Каде вечер? Саб 05 Сеп 2009, 13:35 | |
| Вечер бачко идам у живот! Со згодни цури на по едно коктелче (едно за почеток ). | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Каде вечер? Пет 04 Сеп 2009, 22:42 | |
| Го свртев паркот уздуш и попреку П.С. Имаше ли некој карши Канал5? Тамо се спремаше журка | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде вечер? Пет 04 Сеп 2009, 21:30 | |
| Два пара на прошетка на кеј и низ парк | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Каде вечер? Пет 04 Сеп 2009, 17:21 | |
| Секогаш вака до 5 за 12 незнам каде вечер | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 02 Сеп 2009, 23:43 | |
| Јас само што се вратив | |
|
| |
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 02 Сеп 2009, 23:07 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде вечер? Сре 02 Сеп 2009, 22:40 | |
| Со Хубабуба некаде ќе акаме | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 31 Aвг 2009, 23:03 | |
| Со Месечинката прво кај мене па некаде ќе шетнеме | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 31 Aвг 2009, 22:48 | |
| Уште вечерва ќе одмарам па утре пак на скитање | |
|
| |
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 31 Aвг 2009, 21:35 | |
| | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 31 Aвг 2009, 21:03 | |
| дома кај мене во соба со моите “омилени“ 1019 страни фармакологија и токсикологија
утре полагам - пуштете ми среќќа !!! | |
|
| |
| Предмет: Re: Каде вечер? Пон 31 Aвг 2009, 20:32 | |
| - Nikicka напиша:
- Сеуште ништо не сум се договорила, а може и да не излезам некако тапа сум расположена
Не е дека сум тапа расположена едноставно не ми се излегува ќе си седам со вас | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Каде вечер? Нед 30 Aвг 2009, 22:42 | |
| Фала, фала | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Каде вечер? | |
| |
|
| |
| Каде вечер? | |
|