maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Нервен систем Вто 20 Јан 2009, 22:10 | |
| | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Нервен систем Вто 20 Јан 2009, 22:09 | |
| По последниве два поста можам да заклучам дека маживе ретко или воопшто не се нервираат. Во превод имаат челични нерви па провокациите не ги сфаќаат ни малку сериозно. Т.Е. Не допираат провокации до нив. | |
|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Нервен систем Вто 20 Јан 2009, 22:06 | |
| немам нерви имам САЈЛИ,тешко се нервирам | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Нервен систем Пон 05 Јан 2009, 15:47 | |
| Па прилично е отпорен на провокации, ама кога ќе дојде до min тогаш е опасно за тој што провоцира | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Нервен систем Пон 05 Јан 2009, 02:54 | |
| Почнаа желудечниве киселини да ми го разорувбаат желудников од нервоза | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Нервен систем Чет 01 Јан 2009, 21:11 | |
| Темава е супер за мене... Не е баш за фалење ама јас со нервите сум стварно на работ да добијам нервен слом. Имам толку слаби нерви што најмала ситница знае да ме испровоцира, да се налутам, да се изнервирам и да почнам да хистеризирам. Каков е вашиот нервен систем? | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Нервен систем | |
| |
|