| Ми фали .. ... . | |
|
+4Шеќерче huBaBuBa GoldenBoy °•MoonLight•° 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 14:26 | |
| - Месечинка напиша:
- Месечинка напиша:
- Шеќерче и ќе ми фали уште цел месец
те сакам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| |
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 14:24 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 13:19 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 13:18 | |
| - GoldenBoy напиша:
- ми фали една чаша вода за добро да се напијам, з'ш ептен сум жеден
Повели Не за друго немаме на Тормозење вода | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 13:05 | |
| ми фали една чаша вода за добро да се напијам, з'ш ептен сум жеден | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 02 Jул 2009, 02:55 | |
| Шеќерче и ќе ми фали уште цел месец | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Чет 08 Јан 2009, 18:22 | |
| Ми фали креветчето мое мило слатко. ќе си го испоштувам за некоја минутка | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Сре 07 Јан 2009, 17:43 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Сре 07 Јан 2009, 17:08 | |
| - Шеќерче напиша:
- Месечинка напиша:
- Шеќерче ми фали (цела недела не сум ја видела) треба да патува повеќе од 2 саати на снегов, на лизгавово леле леле само жива и здрава да се врати )=
и ти мене ми фалеше сестричке моја ТЕ САКАМ!темава е баш за мене за овој период ми фалат личностите со кои живеев една недела,со кој што го делевме алкохолот,лупавме киксови,идевме 3км за да купиме за јадење по снегот до врат....МИ ФАЛААТ е баш ти ми фалеше тоолку време ама сега си тука јееее | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Вто 06 Јан 2009, 20:54 | |
| - Месечинка напиша:
- Шеќерче ми фали (цела недела не сум ја видела) треба да патува повеќе од 2 саати на снегов, на лизгавово леле леле само жива и здрава да се врати )=
и ти мене ми фалеше сестричке моја ТЕ САКАМ!темава е баш за мене за овој период ми фалат личностите со кои живеев една недела,со кој што го делевме алкохолот,лупавме киксови,идевме 3км за да купиме за јадење по снегот до врат....МИ ФАЛААТ | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Вто 06 Јан 2009, 11:25 | |
| Шеќерче ми фали (цела недела не сум ја видела) треба да патува повеќе од 2 саати на снегов, на лизгавово леле леле само жива и здрава да се врати )= | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Вто 06 Јан 2009, 11:22 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Пон 05 Јан 2009, 22:18 | |
| - Месечинка напиша:
- Шугарот КОНЕЧНО ЌЕ ЈА ВИДАМ
Се надевам утре ќе ја видам | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Нед 04 Јан 2009, 23:21 | |
| ми фали нет домаааааааа. . . | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Нед 04 Јан 2009, 20:14 | |
| Поголемо друштво на форумиштево! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . Нед 04 Јан 2009, 15:25 | |
| Шугарот КОНЕЧНО ЌЕ ЈА ВИДАМ | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Ми фали .. ... . Саб 03 Јан 2009, 02:11 | |
| Ми фали Шеќерче и МИ фали Хубабуба и Ми фали забава на форумов | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ми фали .. ... . | |
| |
|
| |
| Ми фали .. ... . | |
|