Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Секс ШОПОВИ Сре 05 Aвг 2009, 17:18 | |
| - °•MoonLight•° напиша:
- Дали некогаш би отишле во некој секс шоп само за да би го збогатиле вашиот сексуален живот со некоја направа (што и да е)
НИКОГАШ!!! Јас да можам би ги затворил тие како валијант, валентино и остали перверзњачки дувла. Тоа е мое мислење | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Секс ШОПОВИ Нед 26 Jул 2009, 23:13 | |
| | |
|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Секс ШОПОВИ Пон 05 Јан 2009, 03:46 | |
| За мене е тоа глупост невидена. Природата и бог создале љубов, чувства и емоции а притоа и сосема природни полови органи. Се што неприродно-вештачко за мене не е во ред. | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Секс ШОПОВИ Пон 05 Јан 2009, 03:40 | |
| Дали некогаш би отишле во некој секс шоп само за да би го збогатиле вашиот сексуален живот со некоја направа (што и да е) Или воопшто немате потреба за такво нешто? Или пак можеби имате, но се срамите да отидете? | |
|