jinx Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 8 Години : 48 Локација : Skopje Занимање : форум силеџија ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 26 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 1
| Предмет: Re: Вашето прво сексуално искуство Пет 17 Jул 2009, 03:42 | |
| оооооооо,одамна јас збунет она искусна...... | |
|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Вашето прво сексуално искуство Вто 20 Јан 2009, 01:52 | |
| - Месечинка напиша:
- Раскажете нешто за вашето прво сексуално искуство...
колку што знам јас. .тој што почнува нова тема и поставува прашање во неа,треба самиот да даде одговор па потоа другите да пишуваат. . .затоа месечинке ПОВЕЛИ | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Вашето прво сексуално искуство Пон 05 Јан 2009, 05:11 | |
| Јас одлучив овојпат да не ја сефтосувам прва анкетава | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Вашето прво сексуално искуство Пон 05 Јан 2009, 05:10 | |
| Раскажете нешто за вашето прво сексуално искуство... | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Вашето прво сексуално искуство | |
| |
|