| Пишуваме приказна | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Сре 02 Сеп 2009, 16:47 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. Тоа врапче со клунот како стапче сакало да "колва" по три пати на ден. Еден ден налетало на еден дебел црв и како што било многу гладно го лапнал цел црв наеднаш. Но потоа осетило како нешто чудно му се случува во стомачето и почнало да плаче. Мачорите кои се излежувале под дрвото веднаш го забележале и почнале да кројат план, како да го уловат, поделат и изедат. Направиле стратегија и се фатиле за работа. Црниот мац рекол да беше човек ке му го пресечев патот и потоа ке му тргнеше баксуз работата и ке го фатевме. Сиво-белиот мац рече ај јас ке се качам на дрво а белиот мац нека чува стража доле | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Сре 02 Сеп 2009, 14:50 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. Тоа врапче со клунот како стапче сакало да "колва" по три пати на ден. Еден ден налетало на еден дебел црв и како што било многу гладно го лапнал цел црв наеднаш. Но потоа осетило како нешто чудно му се случува во стомачето и почнало да плаче. Мачорите кои се излежувале под дрвото веднаш го забележале и почнале да кројат план, како да го уловат, поделат и изедат. Направиле стратегија и се фатиле за работа. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Сре 02 Сеп 2009, 13:57 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. Тоа врапче со клунот како стапче сакало да "колва" по три пати на ден. Еден ден налетало на еден дебел црв и како што било многу гладно го лапнал цел црв наеднаш. Но потоа осетило како нешто чудно му се случува во стомачето и почнало да плаче. Мачорите кои се излежувале под дрвото веднаш го забележале и почнале да кројат план, | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Вто 01 Сеп 2009, 13:25 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:58. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Вто 01 Сеп 2009, 11:54 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. Тоа врапче со клунот како стапче сакало да "колва" по три пати на ден. Еден ден налетало на еден дебел црв и како што било многу гладно го лапнал цел црв наеднаш. Но потоа осетило како нешто чудно му се случува | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Вто 01 Сеп 2009, 11:29 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. Тоа врапче со клунот како стапче сакало да "колва" по три пати на ден. Еден ден налетало на еден дебел црв | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Вто 01 Сеп 2009, 01:09 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:58. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пон 31 Aвг 2009, 18:44 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало.Ама доле под гнездото имало многу мачки,па му било страв ако проба да летне да не заврши во некоја мачкина уста. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пон 31 Aвг 2009, 17:42 | |
| Ама доле под гнездото имало многу мачки | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пон 31 Aвг 2009, 14:43 | |
| Си беше едно врапче кое многу сакало да лета уште од мало. ... | |
|
| |
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Чет 27 Aвг 2009, 18:16 | |
| Ајде јас почнувам нова. Може?
Ајде да претпоставиме дека може:
Си беше едно врапче... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Сре 11 Фед 2009, 15:06 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа. Ја погледна и и рече: Те предизвикувам, прифаќаш или не?! Девојката со задоволство ја прифати понудата и се симнаа во рингот! Чоколадните девојки почнаа агресивно да се туркаат во базенот полн со чоколадо, прашањето беше која од нив две ќе ја добие битката?! Од време на време се менуваа во улогите која е подобра, но притоа дојдоа џандари и ставија крај на бруталноста,семаа лисици и ги притворија двете чоколадни девојки. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Чет 29 Јан 2009, 19:49 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа. Ја погледна и и рече: Те предизвикувам, прифаќаш или не?! Девојката со задоволство ја прифати понудата и се симнаа во рингот! Чоколадните девојки почнаа агресивно да се туркаат во базенот полн со чоколадо, прашањето беше која од нив две ќе ја добие битката?! Од време на време се менуваа во улогите која е подобра, но притоа | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Чет 29 Јан 2009, 17:52 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа. Ја погледна и и рече: Те предизвикувам, прифаќаш или не?! Девојката со задоволство ја прифати понудата и се симнаа во рингот! Чоколадните девојки почнаа агресивно да се туркаат во базенот полн со чоколадо, прашањето беше која од нив две ќе ја добие битката?! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пон 26 Јан 2009, 17:23 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа. Ја погледна и и рече: Те предизвикувам, прифаќаш или не?! Девојката со задоволство ја прифати понудата и се симнаа во рингот! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Нед 25 Јан 2009, 19:32 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа. Ја погледна и и рече: Те предизвикувам, прифаќаш или не?! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Нед 25 Јан 2009, 16:47 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон една девојка која страсно навиваше против неа и сакаше да се пресмета со неа, | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Нед 25 Јан 2009, 04:23 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и воодушевена а во исто време и збунета се врати да бара нова жртва, гледајќи во публиката покажа со прстот кон | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Саб 24 Јан 2009, 23:13 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... Девојката што бегаше, ја слушна публиката како скандира и | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Саб 24 Јан 2009, 16:51 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика,публиката воодушевена од драмата почнала да скандира САКАМЕ УШТЕЕЕЕ, САКАМЕ УШТЕЕЕЕЕ... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пет 23 Јан 2009, 23:09 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. Но, бидејќи тоа се случувало пред многу публика, | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пет 23 Јан 2009, 19:27 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време другата девојка толку многу се изнервирала што решила да ја удави девојката, без нималку размислување тоа и го сторила и избегала од местото на злосторството. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пет 23 Јан 2009, 14:41 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време ендата девојка се толку многу се изнервирала при што | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Пет 23 Јан 2009, 01:13 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но во тоа време ендата девојка се | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Пишуваме приказна Чет 22 Јан 2009, 13:43 | |
| Седнувам јас на тормозење, и гледам во една тема пишува дека некои девојки се бореле во базенче со чоколадо и притоа едната ја фатила другата за коса и почнала да и ја пика главата во чоколадото во кое што се бореле и ја размачкала ептен, но | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Пишуваме приказна | |
| |
|
| |
| Пишуваме приказна | |
|