| Оцени го аватарот под тебе | |
|
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| |
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Чет 27 Aвг 2009, 18:15 | |
| 4+ (плусот е битен) | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Сре 26 Aвг 2009, 18:45 | |
| | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пон 24 Aвг 2009, 17:30 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пон 24 Aвг 2009, 11:34 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пет 21 Aвг 2009, 20:25 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пет 21 Aвг 2009, 20:08 | |
| | |
|
| |
Lollipop Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 28 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 2 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пон 17 Aвг 2009, 15:47 | |
| | |
|
| |
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе Пон 19 Јан 2009, 16:49 | |
| месечинке ти секогаш знаеш каков аватар да ставиш 5ка | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Оцени го аватарот под тебе Пет 16 Јан 2009, 17:10 | |
| Епа драги форумџии за играва треба почесто да ги менувата аватарите, инаку не ќе ја бидува работава.
Оценете го аватарот под вас (мојот сега за сега) | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Оцени го аватарот под тебе | |
| |
|
| |
| Оцени го аватарот под тебе | |
|