°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам Пон 29 Јун 2009, 05:47 | |
| Ај да се пофалам одамна не сум се пофалила Ќе запишам 2 факултет... На листата факултети кои ме интересираат е ФИЛОЗОФСКИ и само ФИЛОЗОФСКИПоточно: -Филозофија -Психологија -Педагогија -Дефектологија -Социологија Искрено се надевам дека нешто од ова може да се студира вонредно инаку мојата желба ќе остане само желба | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам Вто 10 Фед 2009, 15:24 | |
| Не се плаќаат веќе казнените предмети јееееееееееее | |
|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам Вто 20 Јан 2009, 22:04 | |
| ЈАВНО да си се ПОФАЛАМ !!!
хахаха | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам Вто 20 Јан 2009, 22:03 | |
| - maister напиша:
- ПОЛОЖИВ РАДИОБИОЛОГИЈА !!!
И мнооогу си скромен ич не се фалиш, требаше јас да те прашам па да се пофалиш, или ако не те прашаме вака по форуми ќе дознаваме. | |
|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам Вто 20 Јан 2009, 22:01 | |
| ПОЛОЖИВ РАДИОБИОЛОГИЈА !!! | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Да се пофалам/пожалам Пет 16 Јан 2009, 19:30 | |
| Како темата во муабети без врска така и тука фалете се и жалете се ама овојпат со се поврзано со факултет или школо | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Да се пофалам/пожалам | |
| |
|