| Гагаџии.. :) | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Пет 14 Aвг 2009, 18:32 | |
| Нели мислите дека се повеќе и повеќе ги има? Поради безпарицава и оние што не се ќе станат гагаџии. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Нед 12 Jул 2009, 16:04 | |
| - huBaBuBa напиша:
- Temava me vrati vo sredno. . .imase kaj mene vo klas devojki (da ne gi imenuvam) koi sekoj den si sobiraa pari od nas (maskite).Ke ti prijde i prvo ke te smekne i ti vika daj mi 10 denari....i nie nemozeme da odoleeme na smekot i se fakjavme za dzeb i im davavme...i taka ke pominat kaj 7-8 dusi i si sobiraa pari em za tost i imaa + pari za sok...a sto e najtragicno,tipkite imaa pari,i toa poveke od nas ama izgleda toa sto e GAGA im e poslatko..
isto e i kaj nas, ama bas isto... na pocetokot im davavme ma da znaevme deka davaat baknez za 5 ili 10 denari ama posle gi naucivme i prestanavme da davame. Se prasuvam sto bi dale tie za 100-200 denari | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Саб 11 Jул 2009, 19:00 | |
| Temava me vrati vo sredno. . .imase kaj mene vo klas devojki (da ne gi imenuvam) koi sekoj den si sobiraa pari od nas (maskite).Ke ti prijde i prvo ke te smekne i ti vika daj mi 10 denari....i nie nemozeme da odoleeme na smekot i se fakjavme za dzeb i im davavme...i taka ke pominat kaj 7-8 dusi i si sobiraa pari em za tost i imaa + pari za sok...a sto e najtragicno,tipkite imaa pari,i toa poveke od nas ama izgleda toa sto e GAGA im e poslatko.. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Пон 06 Jул 2009, 20:52 | |
| - Irena напиша:
- школска шо ако за јадење ми фалат 5 денара и ми даде , наредниот ден ми ги бараше
И јас исто, давај давај давај и по некое време викам ај сега јас да побарам за да видам каква душа е. Барам и ми вика: еј овие ми се последните и ке ми требаат. Јас и викам многупати и мене ми биле последните но сум ти ги дал, и од тогаш немаше образ да ми побара пари. | |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Пон 06 Jул 2009, 05:24 | |
| Знам знам гагаџии ... Ама па шо е најинтересно е тоа шо тие се па многу стиснати ... Топувче в г*з не им влегува... Имав една школска шо ако за јадење ми фалат 5 денара и ми даде , наредниот ден ми ги бараше ... А за вакви пригоди родендени и слично беше прва нацртана стално на шанк ... Ама тоа е ... Шо и да е само гага да е ... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Нед 05 Jул 2009, 23:18 | |
| Слушнале ли тие луѓе за кодекс на пристојно однесување? Биди си гагаџија ама гагаџија со усул Тоа вчера беше дури страшно | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) Нед 05 Jул 2009, 20:28 | |
| - Месечинка напиша:
Кога е гага и киселината е блага нели? ХАХАХАХАХА СУПЕР КАЖАНО Ке ти кажам нешто. Тоа тој што го правел повеке ке му наштети одошто ке му послужи. При прејадување се шири желудникот и цревата а со континуирано прејадување стомакот останува така трајно и тешко се врака во старата положба а потоа сама по себе и дебелината довага а таа не е добра. Организёмот бара малце храна а другото е претеризам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Гагаџии.. :) Нед 05 Jул 2009, 20:07 | |
| Отварам тема испровоцирана од вчерашната случка. Бев на роденден и таму немаше човек што не го искористи максимумот за јадење и пиење. Кога е гага и киселината е блага нели? Без срам се правеа нарачки, свински месишта, пици, скоч, пива... Уште што не се растепаа кој што да земе. Еден од нив на крајот и трошките од маса ги собираше, а славеничката дури и остатоците за дома му ги спакува. Незнаев дали да им се смеам или да ја сватам трагично целата ситуација Имате ли вие некои вакви примери? Колку гагаџии познавате и што мислите за ваквите луѓе? Да се надоврзам на целиов муабет баш пред некој ден мислам дека на бекстејџ видов гагаџија кој поради гага храна и пиење не пропушта ниту една промоција. Им бил на промоции на сите славни личности | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Гагаџии.. :) | |
| |
|
| |
| Гагаџии.. :) | |
|