| Ми треба ... | |
|
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Ми треба ... Вто 01 Сеп 2009, 11:31 | |
| ми треба уште некоја минутка за да исполнам едно мое ветување кон една прекрасна личност | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Ми треба ... Саб 15 Aвг 2009, 23:06 | |
| | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Ми треба ... Пет 14 Aвг 2009, 18:04 | |
| Ми требаат мноооогу париииии | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 13:02 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 12:57 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 12:52 | |
| - maister напиша:
- ми требаат едно 400 000 000 евра, и ништо друго (миментално)!!!
хахаха, а се друго што ми треба и што може да се купи ќе си купам !!! Колега не се врти се околу парите Гледаш ли јас колку сум скромна? Ми требаат ролерки да акам на кеј, едно задоволство + Пробај да најдеш убавина и во малите нешта И ти како Хубабуба...со тоа парите | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 02:14 | |
| ми требаат едно 400 000 000 евра, и ништо друго (миментално)!!! хахаха, а се друго што ми треба и што може да се купи ќе си купам !!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 01:29 | |
| Мене ми требаат ролерки | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Ми треба ... Пон 13 Jул 2009, 01:27 | |
| Ovdeka mozete da pisete se sto vi treba... eve da go skrsam mrazot... Mene mi trebaat 150 evra...ako ima nekoj da mi pozajmi gi vrakam do oktomvri | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ми треба ... | |
| |
|
| |
| Ми треба ... | |
|