| Спортско обложување | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Renata Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 38 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Пандурка
| Предмет: Re: Спортско обложување Пон 26 Окт 2009, 18:22 | |
| Истото ливче го уплаќаме јас ти и тој што ќе ни помогне и секој својата добивка ќе си ја подигне. А оној кој ќе ги напише утакмиците од нас две добива чоколада Па на кого му се јадат 2 чоколади нека помага | |
|
| |
Magdalena Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 33 Љубовен статус : Слободна ко птица Години : 38 Локација : Скопје Занимање : Вработена Се чувствувам : Одлично Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 78 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Маца
| Предмет: Re: Спортско обложување Нед 25 Окт 2009, 22:12 | |
| | |
|
| |
Renata Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 38 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Пандурка
| Предмет: Re: Спортско обложување Нед 25 Окт 2009, 21:18 | |
| Дај бе момци а гледам и девојкиве се разбирале пишете ми тука некои утакмици шифри незнам не се разбирам така по сигурни да пушптам и јас некое ливченце од 50 денара нека биде добивката до 1000 Тој што ќе ми помогне ја делам со него добивката | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Спортско обложување Сре 19 Aвг 2009, 20:44 | |
| сега пуштив 150 евра и ќе чекам да видам што ќе биде. . . | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Спортско обложување Сре 05 Aвг 2009, 20:48 | |
| Оф, оф колку ме чеша левава ракаааа.. Уште да имав пари па да уплатев спортска и гарант ќе фатев нешто на вакво чешање | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Спортско обложување Пет 31 Jул 2009, 18:26 | |
| Хубабуба имаш домабилтен? Ај да ми го дадеш утре-задутре да пикирам некои утакмици и да пуштиме 50-че бива? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Спортско обложување Сре 15 Jул 2009, 12:54 | |
| Отварајте нови теми доколку сметате дека е тоа потребно. Се поврзано со спортското обложување пишувајте го во овој под-форум. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Спортско обложување | |
| |
|
| |
| Спортско обложување | |
|