| Тикет на колото | |
|
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| |
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Тикет на колото Пет 23 Окт 2009, 00:30 | |
| Опасна е месечинкава од 8 утакмици погоди 7 а уплаќа ливче трет пат во животот | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Тикет на колото Сре 21 Окт 2009, 22:17 | |
| Јухуууу само што напишав по едно ливченце за мене, сестра ми и мајка ми па да видиме дали ќе имаме утре среќааааа | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Тикет на колото Пон 31 Aвг 2009, 18:59 | |
| Ај повеќе среќа следниот пат | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| |
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Тикет на колото Нед 30 Aвг 2009, 22:41 | |
| Никичка и што бидна? Ќе частиш или? Чекаме да не информираш | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Тикет на колото Нед 30 Aвг 2009, 16:52 | |
| Никичка стискам палци | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Тикет на колото Нед 30 Aвг 2009, 16:31 | |
| Novara-Sorrento 1 Ravenna-Spal 1 Real Marclanise-Portogruaro 1 Malaga-Atl.Madrid 2 Cercle Brugge-Club Brigge 2 Murcla-Gimnstic 1 Уплата 50 за добивка 3.800 | |
|
| |
| Предмет: Re: Тикет на колото Нед 30 Aвг 2009, 15:58 | |
| Еве сега правам едни ливче за 50 ден. Ќе пишам после на кои утакмици | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Тикет на колото Пон 27 Jул 2009, 00:05 | |
| - huBaBuBa напиша:
- Tuka spored vas pisete nekoja dobitna kombinacija..pa moze ke uplatime i nie..
А ти што не ја кажа јавно твојата денешна добитна комбинација а? | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Тикет на колото Сре 15 Jул 2009, 13:28 | |
| Tuka spored vas pisete nekoja dobitna kombinacija..pa moze ke uplatime i nie.. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Тикет на колото | |
| |
|
| |
| Тикет на колото | |
|