GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Промената на времето и вашето здравје Чет 03 Сеп 2009, 18:10 | |
| Со оглед на времево какво што станува, се сомневам дека така ќе биде. | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Промената на времето и вашето здравје Чет 03 Сеп 2009, 18:09 | |
| А ко демек летово слушнав ќе било продолжено | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Промената на времето и вашето здравје Чет 03 Сеп 2009, 18:08 | |
| - Nikicka напиша:
- Луѓе доаѓа есента ноќите стануваат ладни, јас чувствувам нозете ми смрзнуваат а навечер веќе не се спие со фротирка, кебе или нешто слично тенко.
Сејм. затоа си земав кебенце, да ми биде потопло. | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Промената на времето и вашето здравје Чет 03 Сеп 2009, 18:05 | |
| Луѓе доаѓа есента ноќите стануваат ладни, јас чувствувам нозете ми смрзнуваат а навечер веќе не се спие со фротирка, кебе или нешто слично тенко.
Владее и вируд оној што ја снајде Шеќерче. Чувствувате промени? | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Промената на времето и вашето здравје Чет 13 Aвг 2009, 04:00 | |
| Дали промената на времето влијае на вашето здравје.
И ако влијае какви се тие промени што ги чувствувате? | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Промената на времето и вашето здравје | |
| |
|