| ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 04 Сеп 2009, 18:59 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 04 Сеп 2009, 17:28 | |
| Баш на тоа и мислев. Непотребно прави да се почувствуваш дека вриеш од недостатоци. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 04 Сеп 2009, 16:51 | |
| - Nikolaj напиша:
- Nikicka напиша:
Остај тоа, од пуста љубомора комплекси ќе ни набиваат. Како сме имале вакви или онакви недостатоци.
Сум имала јас и такви искуства. Е тоа не се љубоморни туку болни "другари/ки" И што се обиделе да ти вметнат во главата, каков недостаток? Претпоставува се фаќале за ситници. Работава па и ти не си совршена, здебелена си, треба да ослабиш. Леле косава под итно треба да ја фарбаш на ништо не ти личи. и сл. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 04 Сеп 2009, 00:12 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:06. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Чет 03 Сеп 2009, 16:12 | |
| За да си имаме помалку нервози заради овие така наречени другари/ки скроз да ги елиминираме од нашите животи.
Остај тоа, од пуста љубомора комплекси ќе ни набиваат. Како сме имале вакви или онакви недостатоци.
Сум имала јас и такви искуства. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Сре 02 Сеп 2009, 23:59 | |
| Види, не мора да знач..е љубоморни.о гледам скри.
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:06. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Сре 02 Сеп 2009, 22:40 | |
| ауууу па што ги толерирате уште? КРАЈ на таквото "пријателство" | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Сре 02 Сеп 2009, 20:53 | |
| - Nikolaj напиша:
- Има љубоморни луге што љубоморат на се што мрда и дише. Да да баш така и ми се гади од нив. Што и да купам, направам, успеам морам да кријам од нив оти се бескрајно завидливи и злобни
за жал постојат !!! | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Сре 02 Сеп 2009, 19:07 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:02. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Саб 15 Aвг 2009, 22:54 | |
| Едноставно зацртајте си дека со таквите не вреди да се замарате и крај! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 14 Aвг 2009, 17:54 | |
| Јас сум среќна што имам другарка од детството. Другарки сме 13 години. Ретко се гледаме и излегуваме заедно но една без друга неможеме. Се што можам да и кажам на другарка и го кажувам само нејзе. Останатите ми се пријателки. Човекот во текот на животот ќе запознава многу пријатели, но другари/другарки некои од нас ги имаат а некои не. Со пријателите секогаш треба да бидеме воздржани и подготвени да ни погрешат, да не зезнат, да не разочараат. Таквите денеска се покрај тебе утре не. Гледаат да те искористат не само финансиски туку за скитање, за шетање, за гардероба, за превоз за што и да е. Вистинските другари споделуваат не искористуваат. Доста ми беа пријателски разочарувања. Човек учи додека е жив, Маистер и ти научи да бидеш воздржан, и подготвен кога тогаш да бидеш изневерен. Не викам дека другарите од детство неможат да го направат истото, човек со годините се менува дали на добро дали на лошо тоа е индивидуално. Но за оние пролазни пријателства не треба емотивно да се врзуваме. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 14 Aвг 2009, 16:04 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:04. Мислењето е променето 2 пати. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 14 Aвг 2009, 02:04 | |
| - maister напиша:
- еееее, се зневме 10 години, ама сега направив само една работа:
притиснав DELETE ! и помножив со нула ! иако ми ѕвонат на моб - не кревам и не реагирам! мислам дека тоа е правилно ? Незнам Зависи од грешката која ја направиле и нивното "искрено" покајување. Ти процени и заклучи!!! | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 14 Aвг 2009, 02:00 | |
| еееее, се зневме 10 години, ама сега направив само една работа:
притиснав DELETE ! и помножив со нула ! иако ми ѕвонат на моб - не кревам и не реагирам! мислам дека тоа е правилно ? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ Пет 14 Aвг 2009, 01:54 | |
| Епа Маистер сите по најмалку еднаш во животот сме го доживеале тоа. Јас за жал милион пати. Ќе кажам само еден пример во кој дури на љубоморната другарка и честитам на храброста. Беше многу искрена и ми кажа дека ми е љубоморна поради ХХХ причини. Дури и го средивме тоа, се потрудив да и ја ојачам самодовербата. Останатите ме гледаа поинаку, се однесуваа поинаку.. Чувствував завист и лажна пријателска љубов. Ако и ти си почувствувал такво нешто бегај на страна со време. Зошто такво пријателство не ти треба. А верувај искрено пријателство можеш да најдеш само кај пријател од детството.. Се друго е ... Ти преостанува да не очекуваш многу од пријателите поради разочарувањата кои можеби ќе ги доживееш ради нив. | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ | |
| |
|
| |
| ЉУБОМОРНИ ДРУГАРИ/КИ | |
|