Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Нервни испади Саб 15 Aвг 2009, 18:31 | |
| Мислам дека секој од нас има понекогаш нервни испади. Само разликата е во тоа што секој од нас различно ги манифестира. Со кршење,со викање,со тепање,со плачење,па дури и со самоповредување. Не е дека никогаш ништо не не извадило од такт. Само што секој различно ги доживува и манифестира работите. | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Нервни испади Пет 14 Aвг 2009, 19:45 | |
| Дали имате или сте имале нервни испади? како изгледаат? Што ве има извадено од такт за да доживеете таков нервен испад?
Мене кога ми го отруа мачето имав еден нервен испад. Почнав се да расфрлам низ соба, да плачам и да се тресам. | |
|