Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Пријатели со пречки во развојот Пон 17 Aвг 2009, 19:52 | |
| Не сум имала, а ако некогаш имам не би ги третирала како нешто помалку вредно од мене и од сите како мене. | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Пријатели со пречки во развојот Саб 15 Aвг 2009, 23:21 | |
| - Шеќерче напиша:
- Да сум имала, но не многу близок пријател.
И можам слободно да кажам дека не се чувствуваше ни малку хендикепиран. Си имаше врежано во глава дека е совршен, што до некаде мислам дека е грешка на родителите што го натерале така да размислува. Затоа што секој човек треба да е свесен кои и колкави се неговите недостатоци. Поради тоа што оваа личност не е свесна страда. Бара нормален партнер, а нормалните го избегнуваат. Тука доживува разочарувања, и луѓето од спротивниот пол скоро и да ги мрази. Верувам дека доколку е свесен за неговата пречка во развојот не би бил разочаран од спротивниот пол и би си барал соодветно капаче. Затоа што како се вели за секое тенџерче си има и капаче. Претпоставувам мислиме на истата личност и се сложувам со тебе Шеќерче. Родителите треба на таквите деца да им покажат дека се еднакви со останатите но истовремено да им ги посочат недостатоците, за утре тие деца да не бидат психички и емоционално повредени од околината. | |
|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Пријатели со пречки во развојот Саб 15 Aвг 2009, 22:41 | |
| Да сум имала, но не многу близок пријател. И можам слободно да кажам дека не се чувствуваше ни малку хендикепиран. Си имаше врежано во глава дека е совршен, што до некаде мислам дека е грешка на родителите што го натерале така да размислува. Затоа што секој човек треба да е свесен кои и колкави се неговите недостатоци. Поради тоа што оваа личност не е свесна страда. Бара нормален партнер, а нормалните го избегнуваат. Тука доживува разочарувања, и луѓето од спротивниот пол скоро и да ги мрази. Верувам дека доколку е свесен за неговата пречка во развојот не би бил разочаран од спротивниот пол и би си барал соодветно капаче. Затоа што како се вели за секое тенџерче си има и капаче. | |
|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Пријатели со пречки во развојот Пет 14 Aвг 2009, 22:01 | |
| Дали имате пријатели со пречки во развојот? Колеги на факултет, пријатели со кои учите, работите, соработувате? Дали се срамите од нив? Се трудите да им покажете дека вредат колку и вие или ги избегнувате? | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Пријатели со пречки во развојот | |
| |
|